icon

Stále slabé pohyby v 27. týždni

eevicka83
25. júl 2013

Maminky a bud. maminky napiste mi prosim nazory alebo skusenosti ci je podla vas normalne ze citim pohyby velmi malo a velm slabo...este asi pred dvomi tyzdnami kopala mala castejsie a aj bolestivejsie aspon sem tam a teraz uz asi vyse tyzdna ju ledva citim ani v noci nie je aktivna lebo som casto hore neviem spavat.som z toho uz zufala ...bola som na utz dr. Povedal ze vyzera byt o.k. je koncom panvovym preto ked aj nieco citim tak len v dolnej casti brucha...koncom panvovym bola zatial na kazdom sone...len nechapem ze je tak hrozne malo aktivna ked by mala byt stale vacsia...keby aspon raz za den bola viac aktivna...neviem ci to je normalne

Strana
z2
trgypadl
18. okt 2014

@zabinka1 ahoj,chod na pohotovost,ze necitis dobre pohyby natocia ctg a urobia sono

ivetoy
6. jan 2015

Nemaj obavu bude to ok....urcite....ja som tiez v27..a mam opak....hlavne ked spim ,ona hraje futbal...citim ju vsak v dolnej casti niekde uplne dole...Boh vie co tam robi...jaku ma polohu...naposledy mala nohyza hlavou jak jogin,,,doktor hovori,,,,to co za cudesna poloha pridte este raz... 😀

dusika11
6. jan 2015

ahojte mne sa dvojicky velmi nehybali lebo uz potom ani nemali kde...ani som moc nechcela lebo sa to potom nedalo vydrzat...ale...ked som chcela aby sa hybali a aby som mala kontrolu..tak som zjedla horalku alebo daco sladke...zacali desne kopat ihned,,,a ked som chcela klud...a nemat palenie zahy..tak lyzicku maku...a bol klud..spali sme cele trio

renatuska321
25. jan 2023

Dobry deň chcela by som sa opýtať niekoho keďže dnes moja gynekologická neordinuje som v 27 týždni som v prvom rodička a necitim také pohybu aké som cítila pred tým už sú to tri dni

Strana
z2