icon

Stravovanie v 3. trimestri

doliva
8. júl 2013

Kočki ja sa len chcem opýtať,je pravda že teraz ak má žena posledný mesiac tehotenstva by mala jesť v menších množstvách a častejšie?Ja to dodržiavam jem menej stále a všetko 😀 😀 😀 či ako by to malo byť?

nikolet_89
8. júl 2013

@doliva ahoj vobec som taketo veci neriesila, jedla som co som chcela a kolko som chcela...ono, ked zjes viac akoby si mala bude ti tazko a nabuduce to uz nespravis 😀

doliva
autor
8. júl 2013

@nikolet_89 no lebo ja som ako zrutenzia sak uz aj tak vyzeram 😀

nikolet_89
8. júl 2013

@doliva neboj vacsia cast s teba zmyzne do par tyzdnov 😉

doliva
autor
8. júl 2013

@nikolet_89 len aby lebo ked ostanem ako prasnica ma trafi 😀

blackcat8885
8. júl 2013

@doliva Jedz tak ako Ti vyhovuje.Ja som sa aj v posl.trimestri vedela normálne najesť tak ako predtým

radkanika
9. júl 2013

Hm, tak ja aj keby som chcela, vela toho zjest nevladzem. Ak sa riadne najem, je mi tazko a konci to zvracanim. Tak jem pomenej a casto, ale zasa musim veeeelmi premyslat, co zjem, aby ma nepalila zaha ci nebolo zle. Uz si ani nepamatam, ake to je najest sa a byt ok :( a aj tak som pribrala vyse 15 kg :(((

doliva
autor
9. júl 2013

@radkanika To všetko potom zhodíš sa nič neboj 😀

kajka82
9. júl 2013

aj ja papam vsetko, lebo ak budem kojit mozem zabudnut na cokoladku, orisky hihiihi

radkanika
10. júl 2013

@doliva no kiezby 🙂

evko1
10. júl 2013

@radkanika 15 kg je nič! !! Po pôrode máš hneď 12-13kg dole)))

radkanika
10. júl 2013

@evko1 mne je čudné to,že keď sa pozriem do zrkadla,mám pocit,že vôbec nie som tucna, mám veľké bruško,ktoré je skôr dopredu a nie do bokov.Ale keď pozriem fotky,tak mamma mia 🙂 hlavne ruky a stehná.Ja mám celkovo aj veľké prsia i mimo tehu,takze si pripadam ako gula...pri dcerke som rodila pri 75 kg,teraz pri syncekovi mám už 81 a ešte mesiac pred sebou 🙂)))

evko1
10. júl 2013

@doliva neboj.O chvíľu budeš ma brucho ako hrom a už sa ti do žalúdka toho veľa nemestiiiiii))) takže budeš automaticky papať málinko a už som sni nepriberala v posl.trim. A o kilečka sa neboj.Ja som pribrala v 1.tehu 23 schudla dojčením do pol roka všetko))))) a teraz som 30 t.t. a pribrala som už 9, ale vôbec ma to netrapi)))

evko1
10. júl 2013

@radkanika .....s dvo.a deťmi si do pol roka na ideálnej váhe!!! Môžme sa staviť)))) nerieß to, papaj kým nedojčíš, potom gi bude slina tiecť a nebudeš môcť to či ono (((

tinki
10. júl 2013

@doliva je to kvôli tomu, že máš zmenšený žalúdok a môže ťa páliť záha..A tie úplne posledné týždne od 37. týždňa bábätko už len priberá..Takže ak nechceš mať veľmi veľké bábätko, ktoré by sa ťažko tlačilo, tak nejedz veľmi veľa zbytočne sladkého. Skôr jedlá, ktoré sú kaloricky hodnotné..ako prázdne kalórie..Tak len toľko..ale nejaké zvláštne obmedzenia nie sú..

radkanika
10. júl 2013

@evko1 no ja by som aj papala,len môj žalúdok je proti.Pri prvom tehu som prezvracala všetky mesiace až do konca.Na začiatku lekárka zvazovala prerušiť tehotenstvo,taký extrém to bol a žila som v nemocnici na infuzkach.Teraz som zvracala prvé 4 mes,potom zázračne kľud a v treťom trimestri znovu,ale už menej,ráno a večer povacsine. No a dnes som sa zobudila super chora,to zas bude :(