Ťažko sa mi dýcha
Ahojte , máte alebo mali ste niektorá ťažké dýchanie a busenie srdca v 37tt? Mne sa od včera ťažko dýcha , na chrbte už nemôžem ležať , ani poriadne sedieť . Tlak mám zvýšený ale to som mala aj pred tehotenstvom . Bola som vo štvrtok na internom a všetko ok bolo , začalo sa to od včera večera . .
@janka273 ja si myslím že aj o psychike to je lebo už mám aj strach z pôrodu a teraz keď si spomeniem ako sa mi ťažko dýcha tak to je ešte horšie
@18editka18 predstavuj si aké to bude pekne celé a dychaj kľudne hlavne pomaly výdych rob. Nemysli na zle scenáre ale na dobre.
@18editka18 mne zistili tiez tetaniu a potom uzkost a stym suvisi to tazke nadychovanie,ze sa musis z hlboka upne niekedy sa mi neda ani riadne zívať ako keby to neslo uplne...spytaj sa ci mozes zvysit magnezium,snad pomoze..Ja tehotna nie som,ale priznaky co ty mavam tiez
@18editka18 veru tak 😊
@miska143 presne tak ak ja to mám niekedy že poriadne ani zivnut nemôžem ...
@18editka18 aj ja...zial,niekedy je to lepsie niekedy to pride...ale magnezium uzivam kazdy den
@18editka18 mne sa tazko dychalo takmer pol tehotenstva a pod koniec uz uplne. Hlavne ak si vela pocas teh. pribrala.

@18editka18 aj v noci môžeš,skús si dať 3 glgy vždy keď pôjdeš na wc ,uvidíš pomôže to