Tretí trimester. Čo sa v ňom deje?
Ahojky tehuľky,keďže dnes podľa daktorýchkních už minulý týždeň, ale mne sa viac pozdáva ten dnešok začínam tretí trimester tak otváram novú tému, kde sa budeme deliť o zážitky s krásneho, ale najnamáhavejšieho trimistra našich tehotenstiev a pevne verím, že na konci budeme všetky v rukách držať naše zdravučké detičky.takže vám prajem krásny, bezproblémový posledný trimester arýchli, bezbolestný pôrod.
Mohlo bysa tu preberať keďže je to posledný trimester hlavne nákup vecičiek pre miminka, predpôrodné kurzy, ako aj samotné pôrody no samozrejme ajpocity mamičiek sblížiacim sa dnom ich vytúženého pôrodu. Veľa šťastia. 🙂 🙂 🙂 😉
Mohlo bysa tu preberať keďže je to posledný trimester hlavne nákup vecičiek pre miminka, predpôrodné kurzy, ako aj samotné pôrody no samozrejme ajpocity mamičiek sblížiacim sa dnom ich vytúženého pôrodu. Veľa šťastia. 🙂 🙂 🙂 😉

•
24. feb 2008Loss...aj ja sa uz na drobceka velmi tesim.Sice este nam nejake vecicky chybaju,ale uz zdaleka nie tolko ako na zaciatku 😉
0
No vidim, ze nie som jedina koho chytilo zariadovanie, ja vam aj zavidim, ze uz mozte vsetko pripravovat, ja musim cakat pretoze nam prerabaju byt a este ho nemale ani v polke, cize zariadovat budem tesne pred porodom, ani si to neviem predstavit, loss drzkajte sa s malou, urcite to uz nejako dobojujeme sak do 36 tyzdna je uz malo casu, a co sa tyka pohybov, ja casto prehodim, ze nase male sa hybe menej, ze ci je vsetko ok, ale manzel ma hned ukludni, ze ano, len ze je uz vacsie tak nema toko miesta aby sa tak prehadzoval, ale vcera vecer som mala riadne bolesti v rebrach a v boku. Bolo to hrozne, a mala som aj jeden silny krc, normalka som sa zlakla, ale bolo to len kratko, a potom to preslo a malinke si pochodilo. a ked si k nemu lahol tatik a dohovoril mu, tak zapsinkal. 🙂
to je super ze uz sa vsetky pripravujeme na prichod nasich drobcekov ja sa uz neviem dockat tesi ma ze sa narodia skoro do leta co bude super nemusime tolko obliekat a tesim sa aj na to ze male prinesie kopec srandy trochu sa bojim ci to zvladnem ale aj tesim ako to zvladnem
ozaj sa nam to krati 🙂
mne pride autosedacka s kocikom len neviem kedy :-N
ozaj sa nam to krati 🙂
mne pride autosedacka s kocikom len neviem kedy :-N
Moja dokina pozerá zakaždým, v akej polohe bábo je... zapne uzv, vyšetrí rukou a zapíše. Náš malý je už hádam od začiatku dole hlavou, ale nikdy som to nejako extra necítila, nekopká, len občas, väčšinou sa vydúva, hlavne na ľavej strane, tam má chrbátik a kopká pravdepodobne na tú druhú stranu, čiže smerom k chrbtici, čo ozaj nemôžem asi cítiť, keďže je placenta vzadu. 😉
loss ja mam kocik magical6 svetlozeleny.boli sme ho kupit v polsku tam je ovela lacnejsi ako u nas len bez autosedacky najprv som nechcela lebo ta vanicka je ako aj prepravna taska ma aj rucky no a potom som si to rozmyslela tak som dokupila autosedacku.
ja tiez neviem ako je moj maly alexik otoceny naposledy bol priecne tak uvidime na najblizsej poradni.ani ja nemam v knizke nic zapisane okrem vysledkov krvi,mocu,tlaku a 2usg merania a to je vsetko.tam kde ma byt to cs sa podpise.
ja tiez neviem ako je moj maly alexik otoceny naposledy bol priecne tak uvidime na najblizsej poradni.ani ja nemam v knizke nic zapisane okrem vysledkov krvi,mocu,tlaku a 2usg merania a to je vsetko.tam kde ma byt to cs sa podpise.
Začni písať odpoveď...

Odošli