Tretí trimester. Čo sa v ňom deje?
Ahojky tehuľky,keďže dnes podľa daktorýchkních už minulý týždeň, ale mne sa viac pozdáva ten dnešok začínam tretí trimester tak otváram novú tému, kde sa budeme deliť o zážitky s krásneho, ale najnamáhavejšieho trimistra našich tehotenstiev a pevne verím, že na konci budeme všetky v rukách držať naše zdravučké detičky.takže vám prajem krásny, bezproblémový posledný trimester arýchli, bezbolestný pôrod.
Mohlo bysa tu preberať keďže je to posledný trimester hlavne nákup vecičiek pre miminka, predpôrodné kurzy, ako aj samotné pôrody no samozrejme ajpocity mamičiek sblížiacim sa dnom ich vytúženého pôrodu. Veľa šťastia. 🙂 🙂 🙂 😉
Mohlo bysa tu preberať keďže je to posledný trimester hlavne nákup vecičiek pre miminka, predpôrodné kurzy, ako aj samotné pôrody no samozrejme ajpocity mamičiek sblížiacim sa dnom ich vytúženého pôrodu. Veľa šťastia. 🙂 🙂 🙂 😉

•
25. feb 2008ale ci pri porode budem v poho dychat tak to neviem :-N
0
no sandrika sa neozyva... :-| snad o nic nejde...
loss, ty musis lezat ci aky ti odporucili rezim? ake mas prognozy?
citam ze ste sa bavili o obliekani, fuuu....tak ja som polovicu tehu v pyzamku a teraz ked mi treba nieco obliect...no slzy v ociach pomaly, fakt NIC nemam....stale som chcela byt taka moderna mamina, no najradsej by som po kanaloch, jedny rifle, pomaly ze manzelove tricka... 😃 flisova mikina a ideeeem......elegancia ako.... :-p
loss, ty musis lezat ci aky ti odporucili rezim? ake mas prognozy?
citam ze ste sa bavili o obliekani, fuuu....tak ja som polovicu tehu v pyzamku a teraz ked mi treba nieco obliect...no slzy v ociach pomaly, fakt NIC nemam....stale som chcela byt taka moderna mamina, no najradsej by som po kanaloch, jedny rifle, pomaly ze manzelove tricka... 😃 flisova mikina a ideeeem......elegancia ako.... :-p
jani kludovy rezim pre otvaranie a skracovanie krcka poloha na lavom boku nohy vyssie a dieta pre cukrovku no vcera som bola chvilu u nasich aj mi lehatko vytrepali von s perinou takze vsetci sa mi prisposobuju lebo cely den sama doma je ozaj otrasne rozpravam sa len s malou v brusku :-N
ja si z oblecenim tazkuu hlavu nerobim mam jedni sustiaky vel.L z Nike a tricko L a to nosim cele tehu a ked som doma tak pyzamo a super
ja si z oblecenim tazkuu hlavu nerobim mam jedni sustiaky vel.L z Nike a tricko L a to nosim cele tehu a ked som doma tak pyzamo a super
loss, to si ma pobavila....
inak poloha na lavom bocku, aj ja praktizujem...no kym mi urolog nepovedal ze maly prilahol lavu oblicku a mam ju plnu vody, ci mocu ci coho...tak odlahcit...sup ho na pravy bok...sa ked sa s.re...tak sa s.re....ty este si aj cukrovku vyfasovala,co? no ja nechapem z coho, nohy mam hore a mam krcove zily....sak malo mame toho, ne? 😃
inak poloha na lavom bocku, aj ja praktizujem...no kym mi urolog nepovedal ze maly prilahol lavu oblicku a mam ju plnu vody, ci mocu ci coho...tak odlahcit...sup ho na pravy bok...sa ked sa s.re...tak sa s.re....ty este si aj cukrovku vyfasovala,co? no ja nechapem z coho, nohy mam hore a mam krcove zily....sak malo mame toho, ne? 😃
jani tak tak ozaj si tehotenstvo uzijeme 😃
ja na pravom nemozem mala ide z brucha vyskocit nepaci sa jej
este na chrbte sa celkom dalo v takej podlozenej polohe ale od 30tt mi zakazali lezat na chrbte zevraj dusim malu
neboj jani nejak sa dotrepeme do zdarneho konca a este sa budeme smiat ako sme to zvladli
ja na pravom nemozem mala ide z brucha vyskocit nepaci sa jej
este na chrbte sa celkom dalo v takej podlozenej polohe ale od 30tt mi zakazali lezat na chrbte zevraj dusim malu
neboj jani nejak sa dotrepeme do zdarneho konca a este sa budeme smiat ako sme to zvladli
loss, uz nic nepisme, lebo sak vsetky baby odtial zutekali.... 😃 😃 😃
ja tiez verim ze to dotiahneme, mozno este aj nervozne budeme ze sa to skor nebude chciet narodit, vies ako funguje zakon schvalnosti...ja totiz nehcem velmi skoro, ale zas koniec aprila, to by som sa nenahnevala... :-p 😃
ja tiez verim ze to dotiahneme, mozno este aj nervozne budeme ze sa to skor nebude chciet narodit, vies ako funguje zakon schvalnosti...ja totiz nehcem velmi skoro, ale zas koniec aprila, to by som sa nenahnevala... :-p 😃
inak s tým spaním, presne aj ja keď ležím na pravom boku, malej sa to nepáči, kope ako divá, tak sa otočím a už je kľud 😃
idem ja od PC, manželík ide pracovať, tak ho musím pustiť.
Prajem pekný večer....
papa 🙂
Prajem pekný večer....
papa 🙂
Začni písať odpoveď...

Odošli