Tretí trimester. Čo sa v ňom deje?
Ahojky tehuľky,keďže dnes podľa daktorýchkních už minulý týždeň, ale mne sa viac pozdáva ten dnešok začínam tretí trimester tak otváram novú tému, kde sa budeme deliť o zážitky s krásneho, ale najnamáhavejšieho trimistra našich tehotenstiev a pevne verím, že na konci budeme všetky v rukách držať naše zdravučké detičky.takže vám prajem krásny, bezproblémový posledný trimester arýchli, bezbolestný pôrod.
Mohlo bysa tu preberať keďže je to posledný trimester hlavne nákup vecičiek pre miminka, predpôrodné kurzy, ako aj samotné pôrody no samozrejme ajpocity mamičiek sblížiacim sa dnom ich vytúženého pôrodu. Veľa šťastia. 🙂 🙂 🙂 😉
Mohlo bysa tu preberať keďže je to posledný trimester hlavne nákup vecičiek pre miminka, predpôrodné kurzy, ako aj samotné pôrody no samozrejme ajpocity mamičiek sblížiacim sa dnom ich vytúženého pôrodu. Veľa šťastia. 🙂 🙂 🙂 😉

•
8. máj 2008ja idem15.5. k dokimu tak som zvedava. joj dufam ze som zase vela nepribrala a ze ma sestricka nezdrbe
0
monti a preco...mne nikto nic take nevravel hehe...no ale tak oni vedia asi...
pupi hej chcem ist k lekarke aby mi predpisala maltofer..ten som brala pocas tehu a stolica bola v pohode...teraz sa bojim lebo mam problemy mam tvrdu stolicu a sa bojim aby zelezo to este nezhorsilo...no ale ked mi v tehu robil ok tak by mal aj teraz nie....
pupi hej chcem ist k lekarke aby mi predpisala maltofer..ten som brala pocas tehu a stolica bola v pohode...teraz sa bojim lebo mam problemy mam tvrdu stolicu a sa bojim aby zelezo to este nezhorsilo...no ale ked mi v tehu robil ok tak by mal aj teraz nie....
mirka, oni natrihuju ak budem mat porodne cesty uzke .....alebo ma nechaju trapit aj dva dni kym sa neotvorim 😞 ......no ja verim,ze sa otvorim skor, sak uz som druhorodicka .....a inak mi teraz povedala,ze ked porodim tak po 6 hodinach idem domov, to je co =-) takze maximalne 24 hodin som tam 🙂 to bude ina sranda....
Začni písať odpoveď...

Odošli