icon

Umývali ste okná na konci tehotenstva?

24. jún 2022

Zdravim. Ake máte skusenosti s umývaním okien na konci tehotenstva? Prisiel porod skor?

Strana
z2
domireb
24. jún 2022

Absolútne nepomohlo, ale aspoň som mala umyté okná, potom by už fakt nebol čas. Mne zabrala iba pichnutá vyvolávačka, skúšala som všetko.

marrilyn
24. jún 2022

Tiez som umyvala na konci tehotenstva okna. Nemala som v plane si s tym vyvolat porod, chcela som s tym mat len dlhsie po porode pokoj. Syn bol nakoniec dost narocne babatko, takze super, ze som to stihla. A porod mi to teda nespustilo, voda praskla az po tom, co som sa par dni vyslovene uz len povalovala kade tade.

nevenka
24. jún 2022

@diamond007 vies co, ja som mala natup na vyvolavacku 9 dni pred terminom, ale treti porod to bol, kvoli vyaokemu tlaku. Chceli sme to este skusit, ale orgazmus som teda nemala, lebo vedla dcera pozerala rozpravku a potom ma muz viezol na prijem, dohodnuta som bola s doktorom, ze pridem poobede, ze bude mat sluzbu a ideme na to. No a zacali mi tonizacie uz pekne, kazdu pol hodinku slabe, ale boli. Bola som na 3 cm, doktor vypustil vodu, ziadny oxytocin, nic, sla som hned na 6 cm, do pol hodiny prisli brutalne kontrakcie a o dalsich 15 minut bolo dieta na svete. Pri tych prvych 2 detoch to neslo ani tym sexom s orgazmom, u prveho pomohlo deci cerveneho vina asi, 8 dni po termine som rodila a pri druhom buchnat do brucha od syna, co sa mi prisiel pomojkat vecer pred spanim. A nastartoval to 😅. Tak toto zase bude dost individualne.

ibrunova
24. jún 2022

spermie obsahujú oxytocín, to je najdôležitejšie 🙂

keytinka136
24. jún 2022

Mne nepomohlo nic. Prenasala som 9 dni. Na 7. den prenasania som nastupovala do nemocnice. A tak, aby som to poponahlala som umyla okna v celej chalupe den predtym. Nepomohlo. Porod bol vyvolavany dva dni.

petulda333
24. jún 2022

Okna som umyvala kazdy druhy den,dlazku denne,presuvala mensi nabytok,sex tiez denne a nic.

3petka
24. jún 2022

@kiki68 Tak mohla to byť náhoda. Ale môj zase spí ako drevo keď manžel jazdí na motorke. 🙂

mamamasama
Autor odpoveď zmazal
mamamasama
24. jún 2022

@ibrunova prostaglandíny, nie oxytocín 😅

beata_k
24. jún 2022

Ano, ja som sa takto narodila. Mama umyvala okna 😁

domiklik
24. jún 2022

Muž umyl

ibrunova
24. jún 2022

Moja mama umývala okná v 30.týždni a ešte v teň porodila..

jaja20
24. jún 2022

Mne to pomohlo. Prenášala som 3 dni,tak som sa pustila do umývania okien,zvesila,oprala a vyvesila som záclony a o pol 11 v noci mi praskla voda. Dcéra sa narodila ráno o 4 🙂

aliaray1
5. júl 2022

Nie, zakaz som mala od rodiny aj gyndosa.

sono2
5. júl 2022

V deň pôrodu a občasných kontrakciach, ale to len preto, že som chcela mať všetko tip top.
Ešte som stiahla zem a keď som si sadla , praskla voda a bežali sme.
Druhá dcéra podotýkam. Za 40 minút aj s cestou bola na svete

sono2
5. júl 2022

@domiklik dúfam, že nerodil😄

Strana
z2