Umývali ste okná na konci tehotenstva?
Zdravim. Ake máte skusenosti s umývaním okien na konci tehotenstva? Prisiel porod skor?
Tiez som umyvala na konci tehotenstva okna. Nemala som v plane si s tym vyvolat porod, chcela som s tym mat len dlhsie po porode pokoj. Syn bol nakoniec dost narocne babatko, takze super, ze som to stihla. A porod mi to teda nespustilo, voda praskla az po tom, co som sa par dni vyslovene uz len povalovala kade tade.
@diamond007 vies co, ja som mala natup na vyvolavacku 9 dni pred terminom, ale treti porod to bol, kvoli vyaokemu tlaku. Chceli sme to este skusit, ale orgazmus som teda nemala, lebo vedla dcera pozerala rozpravku a potom ma muz viezol na prijem, dohodnuta som bola s doktorom, ze pridem poobede, ze bude mat sluzbu a ideme na to. No a zacali mi tonizacie uz pekne, kazdu pol hodinku slabe, ale boli. Bola som na 3 cm, doktor vypustil vodu, ziadny oxytocin, nic, sla som hned na 6 cm, do pol hodiny prisli brutalne kontrakcie a o dalsich 15 minut bolo dieta na svete. Pri tych prvych 2 detoch to neslo ani tym sexom s orgazmom, u prveho pomohlo deci cerveneho vina asi, 8 dni po termine som rodila a pri druhom buchnat do brucha od syna, co sa mi prisiel pomojkat vecer pred spanim. A nastartoval to 😅. Tak toto zase bude dost individualne.
spermie obsahujú oxytocín, to je najdôležitejšie 🙂
Mne nepomohlo nic. Prenasala som 9 dni. Na 7. den prenasania som nastupovala do nemocnice. A tak, aby som to poponahlala som umyla okna v celej chalupe den predtym. Nepomohlo. Porod bol vyvolavany dva dni.
Okna som umyvala kazdy druhy den,dlazku denne,presuvala mensi nabytok,sex tiez denne a nic.
@ibrunova prostaglandíny, nie oxytocín 😅
Ano, ja som sa takto narodila. Mama umyvala okna 😁
Muž umyl
Moja mama umývala okná v 30.týždni a ešte v teň porodila..
Mne to pomohlo. Prenášala som 3 dni,tak som sa pustila do umývania okien,zvesila,oprala a vyvesila som záclony a o pol 11 v noci mi praskla voda. Dcéra sa narodila ráno o 4 🙂
Nie, zakaz som mala od rodiny aj gyndosa.
V deň pôrodu a občasných kontrakciach, ale to len preto, že som chcela mať všetko tip top.
Ešte som stiahla zem a keď som si sadla , praskla voda a bežali sme.
Druhá dcéra podotýkam. Za 40 minút aj s cestou bola na svete

Absolútne nepomohlo, ale aspoň som mala umyté okná, potom by už fakt nebol čas. Mne zabrala iba pichnutá vyvolávačka, skúšala som všetko.