Únava a nechuť k jedlu v 23 týždni

mary_en
3. nov 2012

Čaute tehulky... Už týždeň som v jednom kuse unavená. Viac-menej iba ležím, alebo spím. Jem 2-3x za deň a dosť málo. Pomyly hneď mám pocit že som najedená a bude mi zle. Keď som s priateľom vonku, a druhý deň sa cítim ako keby som prehýrila celú noc a to sme boli len vonku na prechadzke.Ťažšie sa mi dýcha a cítim sa slabo. Čo stým ?

veri25
3. nov 2012

myslím že to k těhotenství bohužel patří a projde si tím většina těhulek aj já, dá se to jen přečkat a určitě bude líp, já jsem taky byla dost unavená, pořád bych jen spala, je to prostě pro to tělo zátěž a zvyká si na toho malýho človíčka a stím že nemáš na nic chuť je podle mě normální, ale zase nejde nejíst vůbec, maličký potřebuje jíst aby rostl

whiterosses
4. nov 2012

@mary_en únava počas tehu je normálna, ona to príde potom odíde a zase príde... čo sa týka jedenia.. ja mám ten istý problém, papaj menej a častejšie hlavne veľa ovocia a zeleniny.. ak ti bere samozrejme, mne prestali brať jogurty ale zase mlieka pijem dosť lebo mi to pomáha pri záhe. aj s tým dýchaním je to normálne, ale ak sa ti už naozaj moc nebude dať dýchať chod na pohotovosť, je dosť možné že si ťa tam nahajú na dva dni .. ale to sa dá čakať. tys tým moc neurobíš nič.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre