Ahojte baby,taka blba otazka ale zabudla som sa spytat..uzivam utrogestan v 3.trimestri kvoli krcku a vkladam si ho vaginalne kazdy vecer. A rano mam poradnu a mam si ho normalne dat aj dnes vecer? Ked aj rano beriem moc aj ma bude vysetrovat zo spodu ci to nebude nejak vysledok mocu skreslovat.
Dakujeeem 🙏🏽
Ak ho berieš kvôli krčku a nie kvôli hladine progesterónu, tak si ho podľa mňa môžeš pokojne dať. Vynecháva sa len keď sa kontroluje krv kvôli hormónom.
No a moč to tiež neskreslí, lebo moč sa kontroluje na cukor a bielkoviny.
Jediné, čo by mi bolo nepríjemné je to vyšetrenie lebo utrogestan spôsobuje ten biely výtok 🥴 ale tiež je to "len" nepríjemné/nepohodlné a na vyšetrenie to zrejme vplyv mať nebude.
@michaela789 anoo ved ja viem ,prave kvoli tomu vytoku..ale doktor mi ho dal kvoli spineniu a moznemu skracovaniu krcku som 28tt..tak neviem co spravit😀
@rebeka134 ja som ho brala 3x denne, nevynechavala som ani pred poradnou. Nie je na tom nic nezvycajne, nic to neskresli. Daj si tak ako si mas dat.
@gabu_lienka ďakujeem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Urcite vložiť, ja som chodila na vystrelia aj ked som si ho dala rano..