Užitie Utrogestanu pred rannou poradňou

rebeka134
2. mar 2025

Ahojte baby,taka blba otazka ale zabudla som sa spytat..uzivam utrogestan v 3.trimestri kvoli krcku a vkladam si ho vaginalne kazdy vecer. A rano mam poradnu a mam si ho normalne dat aj dnes vecer? Ked aj rano beriem moc aj ma bude vysetrovat zo spodu ci to nebude nejak vysledok mocu skreslovat.
Dakujeeem 🙏🏽

babushkaem
2. mar 2025

Urcite vložiť, ja som chodila na vystrelia aj ked som si ho dala rano..

michaela789
2. mar 2025

Ak ho berieš kvôli krčku a nie kvôli hladine progesterónu, tak si ho podľa mňa môžeš pokojne dať. Vynecháva sa len keď sa kontroluje krv kvôli hormónom.
No a moč to tiež neskreslí, lebo moč sa kontroluje na cukor a bielkoviny.
Jediné, čo by mi bolo nepríjemné je to vyšetrenie lebo utrogestan spôsobuje ten biely výtok 🥴 ale tiež je to "len" nepríjemné/nepohodlné a na vyšetrenie to zrejme vplyv mať nebude.

rebeka134
autor
2. mar 2025

@michaela789 anoo ved ja viem ,prave kvoli tomu vytoku..ale doktor mi ho dal kvoli spineniu a moznemu skracovaniu krcku som 28tt..tak neviem co spravit😀

gabu_lienka
2. mar 2025

@rebeka134 ja som ho brala 3x denne, nevynechavala som ani pred poradnou. Nie je na tom nic nezvycajne, nic to neskresli. Daj si tak ako si mas dat.

rebeka134
autor
2. mar 2025

@gabu_lienka ďakujeem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre