icon

V akom TT posielajú na vyvolávačku?

janka7333
9. mar 2020

Ahojky ženy, chcem sa len opytat lebo som zvedavá 🙂
Kedy Dr posiela do nemocnice na vyvolačku respektivo v akom tyždni, já som momentálne 38 TT a tvrdí mi že už som sa malá otvarat ale že krcok maternice je stále zatvoreny. Tak som s toho taká nespokojna, mám za sebou dva samovolné potraty. Tak dufame že malí sa nám narodí v poriadku. Termín mám 26 marca. Ďakujem pekne

blumie
9. mar 2020

@janka7333 v 42tt pokial viem aspon v BA v porodnici kde som ja bola vyvolavacka na 10den prenasania.

luckajakub
9. mar 2020

Otvarat sa vobec nemusis uz v 38tt. Ja som mala termin 12.12 2019. 10.12 som bola na poradni, zamknutana 1000zamkov, vobec som sa neotvarala, dr povedala ze na porod to nevyzera. Dala mi termin o tyzden s tym ze si mam spravit predoperacne, keby musel byt cisarsky..a ze ma posle uz potom do nemocnice na vyvolavacku. No ale ja som 11.12 porodila, prirodzene, pekne sa to rozbiehalo rano o deviatej zacali kontrakcie kazdych 20min, potom sa to pomaly skracovalo, ale vobec nebolelo. Okolo 15tej som uz mala kazdych 5min, do nemocnice som prisla o 16tej, bola som otvorena na 6cm a o pol 8mej bol maly na svete.😊

nika3136
9. mar 2020

Nemusis sa otvorit vobec, ja som sa zacala v den porodu. Vyvolavacka sa dava 42tt pokial viem, ja som rodila 40+5 a nik absolutne nic neriesil

majamat
9. mar 2020

ja som bola 2 dni po TP, ked som mala poradnu a dr. ma teda odoslala do porodky, bol to piatok a uz ma tam nechali. dcere sa nechcelo an svet, vyvolavali 4dni. no to nie je standard. tolko by sa vyvolavat nemalo. je mozne, ez sa este nemala narodit, ze by to slo o nejaky 1tt aj same. aj ked dost mozne, ze ani nie, lebo krcok bol aj v tom 41tt stale uzavrety

nini1010
9. mar 2020

ZA v 42 tt

miadi
9. mar 2020

Hlavne klud. Moja prvorodena sa narodila v 40tt + 4dni a vyvolavat porod bolo treba s malym koli tomu ze som mala moc vysoky tlak den po TP. Ak nemas komplikacie a babatko mà dobry tep je happy tak vyvolavat netreba.

pavlina2222
10. mar 2020

tak toto som este nepocula. ved 38tt este vobec nie je neskoro. ja som.bola vtedy uplne na 100 zamkov a hanka sa narodila 39+1... ja by som do toho vobec neisla. ved porod sa vyvolava az po termine

evalin88
10. mar 2020

U mna v 40+6 vyvolavacka a otvarat som sa zacala v 40 tyzdni

oneva243
10. mar 2020

U nas sa vyvolava 41+0, tiez som v 38tt a uplne zatvorena, doktor povedal ze je to v poriadku levo otvarat sa mozem zacat aj v den porodu...nestresuj sa hlavne takymi vecami, kazda sme ina...