V ktorom týždni tehotenstva vám sex pomohol k pôrodu?
viem, ze nie u kazdej to funguje, ale bola by som rada, ak by sa tu nazbieralo par odpovedi - pre zaujimavost 😉 a este mozete napisat doplnujuci udaj, ze za ako dlho po styku nastala porodna cinnost. dakujem 🙂
My sme sexovalo o dušu aj 3x denne a nakoniec mi malú vyvolali v 42tt. Možno to pomôže vtedy ak žena celé tehotenstvo sexuálne abstinuje.
nam to nepomohlo
ani nam to nepomohlo 😠
xixiix nam to pomohlo bola som doma ale uz otvorena na tri prsty a tyzden sme len tak cakali kedy to pride xixi potom sme si o osmej vecer dali jedno ciselko xixixi a bolo to mala sa narodila rano o 4,14 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
cele tehu takmer bez sexu ku koncu som sa snazila muza prehovorit ze neublizi ale s takym balonom sa nedalo a inu polohu neoblubujeme. nakoniec privolil pre mna to bolo vrcholne neprijemne a on v ociach strach aby nam neublizil. Takze o nicom a tyzden na to som rodila takze to nemalo ziadny vpliv na porod.
nám taktiež nie 😉 prenášali sme a nakoniec nás ukončili sekciou
nepomohol 😀
my sme sexikovali tento tyzen a nakoniec na poradni ze sme sa ani o kusok od minulej poradne neotvorili. asi treba viac sexovat alebo neviem 😀
Nam to nepomohlo a su to len reci 🙂 ked sa tvoje babo rozhodne samo ze chce ist von tak pojde a ked nie pojde vyvolavacka 🙂
39 a pomohol... aj keď my sme sa stále... 😀
nam to nepomohlo.....ani pocas tehotenstva sme nesexovali ...ja som nemala chut a muz sa bal 🙂 a ajtak sa palko narodil v 37 tyzdni
ani nam nepomohol, aj ked aj lekar aj sestricka tvrdili ze je to zvykne ucinkovat skvele. Mozno by som to viac specifikovala, mozno orgazmus pomaha ale v takom vysokom stadiu tehu neviem ci ho niektora zazije, kedze bolia krize, tvrdne brucho a chceme mat cim skor po tom 😀 Ale aj tak ako dovrsim 38tt tak postel tras sa 😀
Tak ani nám nepomohol,len som sa viac otvorila ,potom vyvolavačka 😎
den pred nastupom do nemocnice...ale pomohlo to iba pri prvom 🙂
v ziadnom 😖 😅
Neviem či pomohlo práve toto ,nebol to sex ako taký ale o 4 hodiny sme boli v pôrodnici, dodnes sa nevie s určitosťou čo presne spúšťa pôrod ale myslím že akákoľvek fyzická námaha ho môže spustiť. Nie som odborník ale je to vlastná skúsenosť.
ja si myslím že pomohol. už som bola 6 dni po termine a hrozila vyvolavacka tak sme to skusili. ked ma prijali, povedali že to asi pojde aj samo nakoniec :D a šlo. myslím že je to ale veľmi individuálne
Dva dni po termíne (streda) sme boli u lekára a ten povedal, že sa vôbec neotváram. Lekár mi povedal, že si dáme rande ešte v stredu o týždeň, že u mňa pôrod ešte nehrozí. Ja som už bola nešťastná, lebo som už mala toho môjho tehotenstva plné zuby. Tak hneď po poradni sme sa na to vrhli a vo štvrtok večer som už dostala bolesti a v piatok ráno o 8 sme už boli rodičmi.
tak neviem ci pomohol, lebo my sme mali sex asi 7 hodin pred porodom. bola som v 38tt a nic nenasvedcovalo tomu ze o par hodin porodim 😀 mozno to bola nahoda, mozno nie...
Ahojte baby ...som 37tt a chcem to skúsiť privolať pôrod sexom ...dúfam že to zaberie uz nezvladam tehotenstvo...
Nám nepomohol. Ani v jednom prípade...
Aj ja som 37.tyzden a prave sme to skusili.Tak uvidime 🙂
ani nám nepomohol, my sme skúšali všetko možné, už aj lekári sa smiali a nakoniec dcéra prišla na svet v deň pamätnej víchrice, kedy "padli Tatry" - doteraz sa smejeme kto vyvolal koho, či dcéra víchricu alebo víchrica ju 🙂
Nie samotny sex pomaha,ale prostaglandiny ktore obsahuju spermie..takze hlavne nezabudnut nane😉

42 😀 😀 deň pred plánovanou vyvolávačkou 😀 ani nie 8 hodín a krpec bol vonku 😝