Veľké miminko, v 30tt 1900g
Ahojte som v 30tt a môj malí ma 1900 g doki si myslel ze mas termín o tri týždne skôr som prvorodicka bojím sa ako porodim tak veľké babenko mate skúsenosti?
Nezabúdaj ze tie merania sú cca...
@erka33 Buď pokojná lebo sa zblázniš, možno sa mu rast trošku zastaví, neboj, ešte nevieš aká bude jeho konečná veľkosť 🙂 Keď bude tak moc veľký nedajú ťa ho rodiť normálne, ale už prišli na svet normálne aj väčšie deti a ak sa tak bojíš môžeš už teraz na tom trvať, že chceš aby sa narodil cisárskym 🙂
@erka33 Ja som mala rozdiel v meraniach skoro kilo.neboj,bude dobre
@erka33 možno sa vypýta skôr a budeš mať menšie bábo
Mne prve hrozilo velke, ale narodil sa mesiac pred terminom zdravy 3,5kilovy prirodzene. Druhe som mala 5 dni po termine 4,5kg, prirodzene. Takze neboj, da sa to.
Aj moj mal stale vela, dr.mi hovorila, ze bude velmi velky, narodil sa na termin 3700g
Ja co mam v okoli mamicky, ktore mali velke deti, vsetky ich porodili lahko a ja pri mojich 2,5 kg a 3 kg krpcoch som sa nemohla otvorit a museli ma rezat. Vobec sa nestresuj. A to este podotykam, ze pri tej 2,5 kg dcere mi moja dr mesiac pred terminom namerala 3 kg dieta, tak som myslela, ze bude tiez velka
Mne hovorili ze mala bude mať 4000g, hrozne som sa bála a už len z toho dôvodu som si dala aj epi.
Mala sa narodila s mierami 3350g a 52cm 🙂
Môj malý mal tiež 1900g keď som bola v 30tt.. deň pred pôrodom že 3600g a v deň pôrodu 4500 :D takže vôbec nestresuj, mi ženy sme na to stavané
@erka33 vaha babatka podla sona je velmi orientacna aj 500g hore alebo dole. Ked som v 38tt pri prvom syncekovi tak mi dr povedal ze bude mat cez 4 kg len oci som na neho vyplestila syncek sa narodil o 4 dni s vahodou 3400g pri druhom mi tiez tyzden pred porodom vraveli ze syncek ma okolo 3500g ze je malicky a mala som problem ho vylacit mal 3900g a 53cm ale hlavne mal siroke ramienka takze zato sa mi tazko tlacil. Neboj zvladnes. Poznam pripady kedy sa babatko normalne narodilo s vahodou aj cez 5kg
Mne tyzden pred porodom povedali v nemocnici ze syn viac ako 3,5 kg mat nebude,ked som ho porodila vazil 4,40 kg
@erka33 nestresuj sa, ja som mala v 30 tt vahu 1950, v 35 tt 2900 a narodila sa presne na termin s vahou 3 500g, takze to nie je nic hrozne a ani velke

@erka33 keď bude bábätko väčšie, tak pôjdem cisárskym. Neboj nič, všetko dobre dopadne len sa nestresuj už teraz!