Ahojte , som po termíne . V noci som prišla do pôrodnice kvôli opakujúcim sa kontrakciam každých 5 min… prijali ma, urobili mi pasy a niečo mi pichli nad zadok proti bolesti . Rano mi odišla zátka a všetko sa akoby zastavilo . Nemám žiadne kontrakcie ani nič, vecer mi chcú dať balónik . Mal to niekto podobne ? Čo mohlo zastaviť tie kontrakcie ? Stres ? Ja sa tu v tej izbe asi zruuuutim , trošku ma zabolí, ale len vtedy keď sa postavím z postele a potom zase nič . Otvorená som na 1cm ….
dačo podobné sa mi stalo pri prvom pôrode. prasknutím vody mi do 2h úplne odišli kontrakcie... dva dni sa mi to už nespustilo, nepomohli ani vyvolávačky, až mi nakoniec museli urobiť cisársky. ale to je moja skúsenosť, tvoja môže byť úplne iná
@katka3212 nemala by si úplne ležať a oddychovať, skôr sa prechádzať. Kontrakcie mohli byť posličkovia, zátka odchádza aj pár dní pred pôrodom. Keď ti praskne voda tak ťa už nepustia z nemocnice. Mne sa "zastavili" kontrakcie, teda som ich necítila, ale na monitore boli a aj som sa otvárala.
@katka3212 aky balonik? Jeminecku nech ta poslu domov, ja som tak pri malej skoncila dva tyzdne v nemocnici a potom znova tyzden.. 🙏🏻 otvorena som bola na tri cm cize teraz budem cakat do bodu varu kym mi asi pomaly hlavicka alebo voda neotecie 🤣 pokym nebudu kontrakcie take ze by som vrazdila!
@terry658 a dalsia vec dali jej injekciu ktoru davali aj mne! A takto dva tyzdne!🙏🏻🤦🏼♀️
Aj mne tak pri prvej. A vlastne pri každom mi po príchode trosku stres spôsobil zoslabenie kontrakcii. Napr doma každé 2.min a v nemocke znovu 5
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@katka3212 nuž jedine čakať...to čo popisuješ boli poslíčkovia - falošné kontrakcie....daj si teplú sprchu , môžeš skúsiť schody....