icon

Zeleno - hnedý výtok v 35. týždni

vanda323
11. jan 2022

Ahojky, dnes som mala mať poradňu. Prišla som o 08:00 ráno bolo úplne plno žien to som ešte nezažila fakt dievčatá .
Trebalo mi ešte ísť na Mestský úrad podať žiadosť o kolaudáciu garáže. Tak som si povedala že idem preč. Možno sa to utrasie. Keďže teraz nesoferujem kvôli zdrav. Ťažkostiam...bol somnou manžel . Išla som teda na ten Úrad, ešte sme šli do zlatníctva kúpiť malej babetke Wande náušnice a teda vrátila som sa k MUDr. Bolo tam ešte viac žien. Nedalo sa ani sadnúť hotový baby booom.
Nakoniec som šla domov lebo manžel mal telefonát z práce niečo naliehavé. Takže poradňu dnes nemám, ale k veci volala som na pôrodnicu či môžem zajtra prísť k ním lebo moja MUDr. V stredu neordinuje. Primár že jasné že má vyšetrí.
Len ženy teraz trošku nechutnosti, niečo zo mňa tečie. Na vložke mokro, tak do zeleno-hneda. Pohyby cítim. Čo robiť? Mám sadnúť do auta a ísť? Alebo keď cítim pohyby počkať v pohode do zajtra?

Strana
z2
helenkaferencikova
11. jan 2022

@vanda323 pri takej farbe výtoku by som. Asi nečakala ani sekundu a okamžite na pohotovosť. Radšej 100 krát zbytočne...

vanda323
autor
11. jan 2022

@17alexis
@janetinka27
@martul
@fiafia
@taga
@rubinka
@bashee Dievčatá som doma. Mám vraj menej plodovej vody, a že som otvorená na 1 prst. Mám ísť zajtra za primárom. Dnes mám veľmi zlý deň. Strašne som plakala lebo som si doma zabudla peňaženku a tam som mala kartičku poistenca. Tehu knižku som mala v kabelke myslela som že aj peňaženku. Sestrička na mňa začala strašne kričať som sa veľmi rozplakala dievčatá až tak že v hlave taký tlak som mala strašne zle mi ostalo aj zrak mi zas zblbol pri srdiecku tak ma pichalo. Som sa nevedela ukľudniť. Ľúto mi bolo že na mňa nakricala. Podľa mňa si to nemala dovoliť. A to zelené vraj nebolo zelené že to len na vložke ukazuje zelenú ale že plodová voda je priesvitná že mám veľa veľa oddychovať

vanda323
autor
11. jan 2022

@martul Juuj aká si na mňa. Veď áno všetci pomáhajú lebo keď boli duša je to hrozné ....nevieš si predstaviť a teda nikomu to neprajem som v liečbe aké už je to tak vážne že nič nepomáha.

palicka
11. jan 2022

@vanda323 neboj, bude dobre. Ráno chod k lekárovi, nech tá poriadne pozrie. A Sestricka? No co ti poviem, niektoré ženy by nemali ani cesto miesiť, lebo im skysne pod rukami, nieto s ľudmi, tobôž tehotnymi robiť!

17alexis
11. jan 2022

@vanda323 niektore sestricky su riadne skostnatele...

vanda323
autor
11. jan 2022

@palicka Áno pôjdem. Len vieš ako má rozbolela hlava? To asi z toho plaču. Taká som smutná. Ale hlavne že mala Wanda je ok

vanda323
autor
11. jan 2022

@17alexis Ale ja som sa jej to snažila pekne vysvetliť. Že som zabudla a ona má nechcela ani vypočuť, ešte mi povedala šak počkajte ešte čo Vám dá doktorka, no mne už stačilo....to ako prečo by mal niekto po mne kričať?

janetinka27
11. jan 2022

@vanda323 zbytocne na teba kricala este v tomto stave. skus na to postupne zabudnut, mozno mala tiez blby den alebo je taka. tu karticku vypytuju strasne, pritom staci zadat rodne cislo na nete na portal udzs a tam im vyhodi aku mas poistovnu. aj ked teraz na prelome rokov tam este nie su aktualizovane udaje (ak niekto predtupil do inej poistovne od noveho roka) ,ale aspon tam vidia,ze si normalne poistena

vanda323
autor
11. jan 2022

@janetinka27 Možno mala tiež len blbý deň. Každý máme na to právo

martul
11. jan 2022

@vanda323 ja som to ozaj nemyslela v zlom a mýliš sa 20 rokov sa starám o mamu s psychickou chorobou tak viem ako kvôli tomu trpí môj otec, áno nie je dokonalý už chcel s tým pár krát aj skončiť. Preto som napísala to čo som napísala, kým je čas.

rubinka
12. jan 2022

@vanda323 - potom sa ozvi ako si dopadla

martul
12. jan 2022

@rubinka už sa ozvala, roluj naspäť.

vanda323
autor
12. jan 2022

@martul Chápem, viem že si to nemyslela v zlom. A ak sa mám priznať tiež sa občas bojím do kedy to môj manžel vydrží, a kedy sa už uzdravim. Snažím sa , občas je to ťažšie. Minule mi v noci začalo tak bit srdiečko búšiť teda, že až manžel sa zľakol. Není to sranda. Teraz mi ešte aj MUDr. Oznámila že 2 týždne pred cisárom nesmiem užívať tkz. Rychloukludnovak, v mojom prípade oxazepan. No len sa bojím že keď príde na mňa tento stav a budem musieť čo bude ďalej.

rubinka
12. jan 2022

@martul - ja som mala namysli po stretnutí s primárom čo má ísť dnes.

rubinka
12. jan 2022

@vanda323 - Keď povedala že nesmieš užívať tak nesmieš. Viac sa obracaj k Bohu pros ho o vyliečenie. Radila som ti spoveď uľaví sa ti na duši a začnes odznova potom príde aj pomoc Božia.

martul
12. jan 2022

@vanda323 držím palce, kto nezažil neuverí, psychická choroba je peklo. Máš krasne zdravé deti, sústreď sa na to.

mondolina
12. jan 2022

@vanda323
dychové cvičenia si skúšala?

tatianaba
Autor odpoveď zmazal
vanda323
autor
12. jan 2022

@rubinka Ahoj, primár mi ráno dnes volal že prekladá stretnutie na Zajtra. Nie o mu vraj súrne do toho vošlo

vanda323
autor
12. jan 2022

@mondolina Skúšala, občas to ozaj zaberie a občas nie. Keď už je záchvat veľmi rozbehnutý nepomaha mi nič. Ak sa rozbieha vtedy pomôže

Strana
z2