icon

Zmena pohlavia na ultrazvuku v treťom trimestri

12. dec 2025

Zienky, mame v rodine len chlapcov. Aj z mojej aj z muzovej strany. Mam doma dvoch a bola som v pohode aj s tretim. Vsetko nachystane, cele mesiace mi tvrdia, ze cakam chlapceka. Vcera som bola na velkom tretotrimestralnom skriningu a doktor mi tvrdil, ze je to jasne dievca.
Ostala som v soku😀
Teraz neviem co robit, ci neriesit a nikomu to ani nehovorit(svokra by asi zosalela stastim, ze bude mat konecne vnucku) este ani muzovi som to nepovedala.. on je klebetny, vsetkym by to vykecal a nakoniec to bude este povodne pohlavie.
stalo sa vam nieco podobne?
Viem, ze na 100% sa to dozviem za par tyzdnov, ale ide ma porazit z tej neistoty. Dakujem

janinah
12. dec 2025

Normalne by som povedala vsetkym.U nas v rodine z toho nik nerobi velke halooo.

maryetta
12. dec 2025

A ja by som to nechala ako velke prekvapenie. Akby bolo. Len maj pripravene meno 😉

ika02
12. dec 2025

Ahoj, ja by som fotku z ultrazvuku prekopírovala a urobila niečo ako pohľadnicu (alebo len list) a popriala pekné vianočné sviatky s podpisom (menom) malej. Mali by všetci krásne prekvapenia a darček zároveň.

malaopicka
12. dec 2025

Tak hádam dospelý muž dokáže držať ústa, ak sa tak dohodnete. Ja by som to manželovi povedala, ostatných by som neriešila, iba ak by na to prišla vyslovene téma.

anonym_61eb9d
12. dec 2025

Nepovedala by som nic. Uvidis pri porode ☺️ A ked bude dievca tak to bude pecka 🍀😁

autor
12. dec 2025
@malaopicka

Tak hádam dospelý muž dokáže držať ústa, ak sa tak dohodnete. Ja by som to manželovi povedala, ostatných by som neriešila, iba ak by na to prišla vyslovene téma.

@malaopicka muz by sa rad pochvalil, pretoze je to v ich rodine hadam nadludsky vykon. 🤣

autor
12. dec 2025
@janinah

Normalne by som povedala vsetkym.U nas v rodine z toho nik nerobi velke halooo.

@janinah u nas by sa tiez neriesilo, lebo vzdy su to len chlapci.
svokra mala len synov, aj jej synovia maju len chlapcov. A viem ako velmi vzdy tuzila po dievcatku, len preto to riesim. 🙂

henka123123
12. dec 2025

Ako sa poznam.tak nevydrzala by som to a vsetkym by som to povedala hned :D

titla
12. dec 2025

Mojej kamoske sa stalo podobne. Pri prvom tehotenstve jej vraveli, ze caka chlapca a v 38tt doktor na poradni, ale ved to je dievca. Pri druhom tehotenstve zas na kazdej poradni povedali, ze to bude dievcatko a na porodnej sale BUM prekvapko chlapec😀 Doma ho potom prvy tyzden obliekala do ruzovych dupaciek (lebo vsak dieta neriesi) ale potom to s muzom psychicky nezvladli a sli nakupit nove oblecenie.

3petka
12. dec 2025

@anonym_autor Ja by som si to tiež nechala ako prekvapenie. Teraz všetkým narozprávaš že je to zrazu dievka a ak to naozaj bude chlapec?
Ja som do 7 mesiaca mala že baba na 99%, a potom šup vyskočili guľky no tu to bolo že jasné.

alguno
12. dec 2025

Ak je isté, že je to dievčatko, povedala by som to hneď! Nech sa už teraz všetci tešia, najmä babička. Načo čakať so šťastím, vychutnávate si ho spolu a čo najskôr! Tešte sa! Gratulujem.

autor
12. dec 2025
@3petka

@anonym_autor Ja by som si to tiež nechala ako prekvapenie. Teraz všetkým narozprávaš že je to zrazu dievka a ak to naozaj bude chlapec?
Ja som do 7 mesiaca mala že baba na 99%, a potom šup vyskočili guľky no tu to bolo že jasné.

@3petka ved prave, ze to moze byt nakoniec chalan. Radsej si to necham pre seba. 😄 este ze mame neutralne oblecenie aj kocik

3petka
12. dec 2025
@anonym_autor

@3petka ved prave, ze to moze byt nakoniec chalan. Radsej si to necham pre seba. 😄 este ze mame neutralne oblecenie aj kocik

@anonym_autor jasné bude to pekné prekvapenie. Všetci sa tešia na bábo nech má akékoľvek pohlavie ale tajne túžite po babe, bude to veľmi milé a ešte o to intenzívnejšie.

autor
12. dec 2025
@3petka

@anonym_autor jasné bude to pekné prekvapenie. Všetci sa tešia na bábo nech má akékoľvek pohlavie ale tajne túžite po babe, bude to veľmi milé a ešte o to intenzívnejšie.

@3petka mne je to jedno, ja chcem aby bolo zdrave. muz a svokra by boli radi za dievca.

benoite
12. dec 2025
@anonym_autor

@3petka mne je to jedno, ja chcem aby bolo zdrave. muz a svokra by boli radi za dievca.

@anonym_autor Tak ja by som si este dala urobit test na pohlavie dietata a vysledok dala babke pod stromcek 🙂 Inac, ja som presne take iste prve dievca v rodine.

krasneleto
12. dec 2025

ja by som to povedala kazdemu, nevydrzala by som urcite

anonym_b0781f
12. dec 2025

Tak to sa momentálne začínam báť aby mi v treťom trimestri nepovedali že to je dievča 🤣 vždy tvrdia ze chlapec a aj som videla vajka a pipisa tak dúfam že to tak aj ostane. Veci mám tiez visc menej neutrálne ale my sme chceli ako prvé bábätko chlapca aj nám to vyšlo. Ja by som asi nevydržala do pôrodu nepovedať minimálne mužovi, rodine by som to nenechala ako prekvapenie. Samozrejme keby mame dievčatko tak tiež by sme sa potešili a prijali to.

anonym_61651d
12. dec 2025

@anonym_autor Samozrejme, že stalo. Síce som to nechápala v dnešnej dobe,aie našim mladým povedali, že to bude chlapec a neskôr, že na sto percent dieťatko. A je to dievčatko 💖

autor
12. dec 2025
@anonym_61651d

@anonym_autor Samozrejme, že stalo. Síce som to nechápala v dnešnej dobe,aie našim mladým povedali, že to bude chlapec a neskôr, že na sto percent dieťatko. A je to dievčatko 💖

@anonym_61651d aj mne povedali ze na 99% dievca, ze ziadne muzske pohlavne organy nevidi, bola som tam asi hodinu. 🤷🏻‍♀️ predtym mi robil ultrazvuky len moj gynekolog, aj morfologicky.

anonym_61651d
12. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_61651d aj mne povedali ze na 99% dievca, ze ziadne muzske pohlavne organy nevidi, bola som tam asi hodinu. 🤷🏻‍♀️ predtym mi robil ultrazvuky len moj gynekolog, aj morfologicky.

@anonym_autor To je sranda v dnešnej dobe. Mne povedali 26 rokov dozadu na prvom veľkom Sone,že to bude chlapec na 99 % a veru chlapec aj bol.