icon

Zmena pohlavia v 29. týždni

lerea
24. jún 2016

Ahojte
V 20tom tyzdni nam povedali na 3D sone u Mudr.Grochala v Martine ze to bude chlapec. Doktor ma kvalitne sono. Teraz mi moja mudr povedala ze dievcatko. Komu verit? Mohli by sa uz take velke gulky a pipik stratit 🙂 ? Mate podobnu skusenost?

Dakujem

Strana
z2
emilia25
9. mar 2017

Pri 2 chalanoch som mala urcene pohlavie z plodovej vody.pri malej sme boli na 4d sone a pan doktor ze dievcatko pytali sme sa ho ci naozaj nam sa to nechcelo verit ze by sme sa konecne dockali po 3 chlapcoch dievcatko pri kazdom sone mimo mojho gyndosa mi potvrdili dievcatko a muz aj tak uverim az ked uvidim.dnes ma nasa princezna uz rok.

dominikali
9. mar 2017

@faca Grochal sa trafil ano 🙂 a pri mojom gyndosovi sa schovaval :D ale uz som aj menila kvoli stahovaniu... teraz som 17+3 robil sono narychlo no aj ja som daco ako gulky a pindos videla :D a snuru mal popred tvaricku... trosku som dufala v dievcatko (este som zvedava na Grochala) ale hlavne nech je zdrave 🙂

dominikali
9. mar 2017

@faca
A ano Grochal sa nepomylil 🙂

tailly20
9. mar 2017

Ahoj tak ja som na 3D nebola ale mne moj dr do 7 mesiaca stale tvrdil ze dievcatko,dievcatko.Potom ked som prisla na kontrolu polovici 8 mesiaca sa ma opytal 😠 ci mi uz hovoril co to bude?Ja ze jasne dievcatko 😘 a on na mna pozera jak na zjav ze prosiiiim?No je to dievcatko ale s pipikom....skoro ma tam trafil slak.Hovorim mu to nemyslite vazne?My uz mame kopec veci ruzove,cervene kupene a on este s takym arogantnim tonom my hovori,no ale pani ja som vam to nekazal kupovat wrrrrr.Takze to je moja skusenost.Ale hlavne je,ze sa nam narodil zdravy krasny chlapcek.Ved co je viac.👍 😉

faca
9. mar 2017

@dominikali no ved ja mamtiez 2chlapcov tretie sme neplanovali,myslela som,ze to bude 3chlap a ked mi Grochal povedal,ze dievcatko tak som uverila az ked sa mala narodila lebo uz som ani nedufala....hlavne nech je to zdrave a keby bol aj chlapcek nevadi ja by som toho mojho nemenila za nic na svete a mozes este skusit do tretice....

faca
9. mar 2017

@tailly20 ahoj,podla mna hodne zalezi aj od doktora a vybavenia ake ma.....Grochal ked si neni isty tak nepovie....

bojka22
30. sep 2019

@lerea staršia téma dosť ale ako to nakoniec skončilo? 🙂

zabka1987
13. okt 2019

@lerea ahoj , bol to chlapček?

Strana
z2