icon

Ako efektívne zvládnuť upratovanie v 1. trimestri?

28. jan 2025

Ako riešite upratovanie ? Zvažujem si objednať firmu, konkrétne BA, cleaning-services. Nemáte náhodou s firmou skúsenosti ? Vďaka za odpovede.

Strana
z2
kaca222
28. jan 2025

Chýba tu kontext, neviem, čo s tým má prvý trimester. Ak sa na to cítiš, normálne upratuj čo chceš. Ja riešim upratovanie celoročne upratovacou firmou

3petka
28. jan 2025

@michaelam2 katastrofa je na tom to že tu nejde o pestovanie ale že každá tehotná považuje tehotenstvo za chorobu.. ako náhle otehotnie ide im ruky skrucat a ani čaj si pomaly nemôžu uvariť.

terezkaarthuramax
28. jan 2025

@crazy_cat_lady
@michaelam2 asi tym komentarom myslela ze sa autorka toho boji... Ale ja by som sa bala tiez a radsej sa spytala.

3petka
28. jan 2025

@crazy_cat_lady tu nejde o upratovanie. Treba citát s porozumením, doteraz si take služby neobjednávala a ako otehotnela tak si hádam ani rit nemôže sama vytriet.

bytc20
28. jan 2025

Ja mozem odporucit Clean Whale. Chodievaju mi upratovat narazovo vzdy pred Vianocami vsetko aj s oknami a mimo toho chodia kazde 2 tyzdne. Tie komentare vyssie si nevsimaj 🙄 Niekto sa narodil, aby sa zodral, ja si zivot uzivam 🤩 A v tehotenstve potrebuje zena klud a nie sa plazit po kolenach s handrou. To nech robia netehotni 😜

natalka13
28. jan 2025

@bytc20 takze si stale tehotna?🤔
Za mna je normalne mat upratovacku, ale otazka "lebo" 1.trimester😄 dost odveci.

bytc20
28. jan 2025

@natalka13 Nie som, ale 1. krat som si vyhladala upratovacie sluzby prave ked som bola v 1. trimestri so synom este pred 12r. Upratovat sa mi nedalo, lebo mi bolo furt zle. Takze neviem preco by to mal byt problem. Hadam autorka vie ako sa citi a nakoniec sa pytala na firmu, nie ci to schvalujes 🙃

michaelam2
28. jan 2025

@3petka kazda tehotna povazuje tehotenstvo za chorobu?? A na to si ako prisla? A odkial vies ako sa autorka prispevku citi? Moze grcat od rana do vecera, moze byt taka unavena ze nevladze ani stat na nohach, moze krvacat atd….to ze ty si bola v pohode a zvladala vsetko neznamena, ze to tak maju vsetky. Tak bud rada ze ty si super zena co vsetko zvlada a ostatne nechaj nech si pomozu ked na to maju peniaze

nika_val
28. jan 2025

@3petka vás niekto dnes naštval keď takéto agresívne komentáre ?
Som aktuálne tehotná v 1 trimestri a nemám pocit že by sa mi ruky nejak skrútili...a to som mala aj problémy a kľudovy režim
A normálne varím, upratujem, pečiem, ...
Ale tak aktívne ako to bolo predtým rozdelím si aktivity na jednotlivé dni
Keď upratujem niečo väčšie tak nevarím, a pod
Je úplne normálne že keď žena otehotnie tak sa snaží byť opatrnejšia.
A potom sú tu ženy čo majú za sebou potraty, neúspešne umelé oplodnenia a pod tak sa v tom ďalšom tehotenstve šetria a sú opatrné..ale to neznamená že berú tehotenstvo ako chorobu

terezkaarthuramax
28. jan 2025

@nika_val presne

katty123456
29. jan 2025

@kulumulu123 tehotenstvo nie je choroba..ja som ešte týždeň pred pôrodom umývala dvojité okná😏síce som sa medzi ne ledva vpratala ale išla veľká noc😏nedvíhaj ťažké a to je celé..bežné upratovanie úplne v poho

kulumulu123
29. jan 2025

@katty123456 mne to písať nemusíš 😁

evka_21
29. jan 2025

😂 a čo potom v 3.??

trisha_r
29. jan 2025

Normálne upratuj pokiaľ nemáš rizikové 😂😂😂😂 to čo je za dnešný svet

3petka
29. jan 2025

@trisha_r presne toto som napísala, ale som najhoršia. Autorka nepíše že je riziková keby to napísala je to iné to som aj spomínala. Ale jej príspevok proste znie tak že keď je teraz tehotná tak nemôže nič robiť.

purple_wolf
29. jan 2025

si tehotna nie postihnuta... zdvihni zadok a uprac su

sterea
29. jan 2025

Ja som s dvojičkami chodila do práce, starala sa o domácnosť a v 8 mesiaci zlikvidovala firmu. Tehotenstvo nieje choroba. Ak nemáš zdravotné problémy pohyb je odporúčaný.

katrin21
29. jan 2025

Asi nerozumiem otazke🤣🤣 ,upratovala som v kazdom trimestri

kittykat22
Odpoveď bola odstránená
kiki68
20. feb 2025

@kulumulu123 ked je jej zle, ja som neustale zvracala, ja som proste nevladala upratovat, hned pri predklone uz bolo zle. Ako prvych 14 tyzdnov bolo ciste peklo u mna. Upratoval muz, ja som isla skapat pekne povedane. Teraz uz je lepsie, ale to som uz cez 20tt

tiezjedna
20. feb 2025

@autorka chápem to správne, že ti je neustále zle? No ak ti to pomôže, tak pokojne firmu, mne byť šoufl a ešte doma bordel, tak sa rovno odstrelím👍

kiki68
20. feb 2025

Ja nevidim dovod neobjednat si firmu, ma to snad kazda druha rodina okolo nas. Preco by nie, nemusi sa zena zodrat, ked je jej v tehu zle, alebo ma ine aktivity na plane. Nie kazdy ma zaujem o domacnost.

natalka13
20. feb 2025

@kiki68 nie problem obj.firmu ale k comu tato otazka? vladzem chcem upracem, nevladzem volam firmu.

kiki68
20. feb 2025

@natalka13 Tak mozno chce vediet, ze ako to maju ostatni? Pytala sa priamo, ci je dana firma dobra… mozno chcela skor vediet ci niekto nema referencie

nika_val
20. feb 2025

Medzi komentármi tu bol dobrý postreh že toto celé vyzerá ako pokus o reklamu danej firmy. Keďže autorka sa ani jeden krát nevyjadrila ďalej na komentáre.

Strana
z2