Ako efektívne zvládnuť upratovanie v 1. trimestri?
Ako riešite upratovanie ? Zvažujem si objednať firmu, konkrétne BA, cleaning-services. Nemáte náhodou s firmou skúsenosti ? Vďaka za odpovede.
@michaelam2 katastrofa je na tom to že tu nejde o pestovanie ale že každá tehotná považuje tehotenstvo za chorobu.. ako náhle otehotnie ide im ruky skrucat a ani čaj si pomaly nemôžu uvariť.
@crazy_cat_lady
@michaelam2 asi tym komentarom myslela ze sa autorka toho boji... Ale ja by som sa bala tiez a radsej sa spytala.
@crazy_cat_lady tu nejde o upratovanie. Treba citát s porozumením, doteraz si take služby neobjednávala a ako otehotnela tak si hádam ani rit nemôže sama vytriet.
Ja mozem odporucit Clean Whale. Chodievaju mi upratovat narazovo vzdy pred Vianocami vsetko aj s oknami a mimo toho chodia kazde 2 tyzdne. Tie komentare vyssie si nevsimaj 🙄 Niekto sa narodil, aby sa zodral, ja si zivot uzivam 🤩 A v tehotenstve potrebuje zena klud a nie sa plazit po kolenach s handrou. To nech robia netehotni 😜
@natalka13 Nie som, ale 1. krat som si vyhladala upratovacie sluzby prave ked som bola v 1. trimestri so synom este pred 12r. Upratovat sa mi nedalo, lebo mi bolo furt zle. Takze neviem preco by to mal byt problem. Hadam autorka vie ako sa citi a nakoniec sa pytala na firmu, nie ci to schvalujes 🙃
@3petka kazda tehotna povazuje tehotenstvo za chorobu?? A na to si ako prisla? A odkial vies ako sa autorka prispevku citi? Moze grcat od rana do vecera, moze byt taka unavena ze nevladze ani stat na nohach, moze krvacat atd….to ze ty si bola v pohode a zvladala vsetko neznamena, ze to tak maju vsetky. Tak bud rada ze ty si super zena co vsetko zvlada a ostatne nechaj nech si pomozu ked na to maju peniaze
@3petka vás niekto dnes naštval keď takéto agresívne komentáre ?
Som aktuálne tehotná v 1 trimestri a nemám pocit že by sa mi ruky nejak skrútili...a to som mala aj problémy a kľudovy režim
A normálne varím, upratujem, pečiem, ...
Ale tak aktívne ako to bolo predtým rozdelím si aktivity na jednotlivé dni
Keď upratujem niečo väčšie tak nevarím, a pod
Je úplne normálne že keď žena otehotnie tak sa snaží byť opatrnejšia.
A potom sú tu ženy čo majú za sebou potraty, neúspešne umelé oplodnenia a pod tak sa v tom ďalšom tehotenstve šetria a sú opatrné..ale to neznamená že berú tehotenstvo ako chorobu
@nika_val presne
@kulumulu123 tehotenstvo nie je choroba..ja som ešte týždeň pred pôrodom umývala dvojité okná😏síce som sa medzi ne ledva vpratala ale išla veľká noc😏nedvíhaj ťažké a to je celé..bežné upratovanie úplne v poho
@katty123456 mne to písať nemusíš 😁
😂 a čo potom v 3.??
Normálne upratuj pokiaľ nemáš rizikové 😂😂😂😂 to čo je za dnešný svet
si tehotna nie postihnuta... zdvihni zadok a uprac su
Ja som s dvojičkami chodila do práce, starala sa o domácnosť a v 8 mesiaci zlikvidovala firmu. Tehotenstvo nieje choroba. Ak nemáš zdravotné problémy pohyb je odporúčaný.
Asi nerozumiem otazke🤣🤣 ,upratovala som v kazdom trimestri
@kulumulu123 ked je jej zle, ja som neustale zvracala, ja som proste nevladala upratovat, hned pri predklone uz bolo zle. Ako prvych 14 tyzdnov bolo ciste peklo u mna. Upratoval muz, ja som isla skapat pekne povedane. Teraz uz je lepsie, ale to som uz cez 20tt
Ja nevidim dovod neobjednat si firmu, ma to snad kazda druha rodina okolo nas. Preco by nie, nemusi sa zena zodrat, ked je jej v tehu zle, alebo ma ine aktivity na plane. Nie kazdy ma zaujem o domacnost.
Medzi komentármi tu bol dobrý postreh že toto celé vyzerá ako pokus o reklamu danej firmy. Keďže autorka sa ani jeden krát nevyjadrila ďalej na komentáre.

Chýba tu kontext, neviem, čo s tým má prvý trimester. Ak sa na to cítiš, normálne upratuj čo chceš. Ja riešim upratovanie celoročne upratovacou firmou