icon

Chodievali ste na náuky ohľadom detí?

milagrosss20
13. máj 2013

Ahojte baby chcem sa vas opytat jednu otazocku 🙂 chodievali ste niekde na neake nauky ked ste cakali malinke?Som prvorodicka a o porode a starani sa malych deticiek viem akurat tak len z pocutia...Je ine to pocut a je ine mat aj skusenosti...Chodievali ste niekam?

kika1111
13. máj 2013

ja som chodila a znovu by som už nešla..nedalo mi to vôbec nič..ako dýchať - to ti povedia aj pri pôrode... zbytočne som vyhodila 55 eur..nič nebolo tak ako povedala tá pani, čo kurz robila..

p_etrisha
13. máj 2013

@milagrosss20 Ja som od svojich (asi) 10tich rokov chodila vozit deti znamym. Postupne mi ich davali na dlhsie, ked sli na nakupy, vecierok...A dopracovala som sa az k tomu, ze strazievam kamaratke dcerku aj cele vikendy 🙂 Najlepsia skola zivota. Nikde ta na kurze nenaucia vsetko tak prakticky, ako realita. Neverim, ze by si v okoli nenasla niekoho s babom...Okukaj poradnu, zoznam sa s mamickami a "trenuj" 🙂 Ja som takto pripravena na vsetko (okrem kojenia, to sa nacvicit bez baba neda) 🙂

milagrosss20
autor
13. máj 2013

@kika1111 takze je to zbytocne chodit na nieco taketo..dobre vediet.. 🙂
@p_etrisha rada by som sa ucila od kamosiek ale nemam take kamosky ktore maju malinkych...takze asik sa sama naucim s malinkymi detmi robit.. zivot nauci ako sa hovori 😀

katieg85
13. máj 2013

ako spravne dychat pri porode to si precitaj na googl..na nauky to je zbytocne peniaze to radcej dajaka dobra knizka o dietati a mas ju stale po ruke

adriana458
13. máj 2013

@milagrosss20 Ja som nechodila a ani sa nechystám.. čo-to som prečítala, ale inak sa spolieham na materinský pud 😀

katieg85
13. máj 2013
p_etrisha
13. máj 2013

@milagrosss20 Ale na poradnu chodis, nie? Tam musia byt aj maminy, co maju skor termin, ako ty...Skus sa s tymi porozpravat, skamaratit a u tych trenovat 😀 To budes mat najcerstvejsie...🙂 Ale neverim, ze by si nezvladla...

anjelicek26
13. máj 2013

@milagrosss20 - pravdu povediac,ja by som sla aj teraz po treti krat. Nie, dychat ta tam nenaucia 😀 Ale je fajn spoznat vela tehuliek s rovnakym terminom, ako mas ty, moct si pokecat o bolenickach, o strachu s porodu, proste taka oddychovka a relax, to, co sa deje pri porode ti tiez vysvetlia, mozes sa aj vela pytat. Hlavne porod kliestami, zvonom, ako sa dieta otaca v porodnych cestach, ake druhy nastrihu su, zakladne informacie o kojeni... vravim ja by som sla aj teraz, ale miesta su beznadejne plne 😝

cerez
13. máj 2013

@milagrosss20 Ahoj. Ja som nechodila, ale keby som bola tretí krát tehotná, čo dúfam nebudem 😀 , absolvovala by som skôr kurz ohľadom kojenia. Aspoň informácie, kontakty na laktačnú poradkyňu a podobne.

milagrosss20
autor
14. máj 2013

dakujem vam baby za rady 🙂

elienka
14. máj 2013

@milagrosss20 ja som nechodila, ale zato v pôrodnici, som pri kúpaní jede deň pozerala na sestričku, na druhý deň zasa a na tretí som ju poprosila, nech sa ´pozerá či kúpem správne a takto som sa to učila. myslím že aj hormóny ti veľmi pomôžu, mne to teda pripadalo úplne priodzené a samozrejmé starať sa to to maličké 2,7 kg drobčiatko a čudovala som sa hlavne manželovi, prečo nechce mi pomôcť aspoň s prebalovaním. Za pol roka sme boli nahliadnuť kamoškynu dcéru -vtedy mala skoro 5 kg a mne pripadla tak strašne krehučká a maličká. tak som sa mu dodatočne ospravedlnila. asi to tie hormóny zariadili, že som to celé videla úplne inak

lono
10. jan 2014

Ahojte mamičky. Pozývame vás na kurz baby masáže, kde sa môžte naučiť masírovať telíčko svojho bábätka ešte počas tehotenstva (na bábike) a tak predísť rôznym nepríjemnostiam okolo detských kolík a iným novorodeneckým a kojeneckým neduhám...
Viac informácií nájdete tu: http://lono.sk/hrav-babymase
Tiež vás pozývame na kurz baby šatkovanie, kde sa naučíte čo to o kontaktnom rodičovstve a ako si správne uviazať svoje bábätko do baby šatky. Viac info tu: http://lono.sk/baby-satkovanie

máme pripravené i oveľa viac...sledujte našu stránku http://lono.sk/