icon

Cvičenie pre tehotné v Bratislave

anglicanka1981
26. júl 2013

Ahojte. Chodite niekam cvicit? Celkom rada by som sa rozhybala, idealne nejaka joga alebo cosi podobne. Viete poradit, kde? Idealne Petrzalka.
Dakujem.

suzi1617
22. sep 2013

@nikuska265 vraj 6 eur na hodinu

suzi1617
22. sep 2013

@kvetka_ ja by som tiez rada isla prvy krat tuto stredu, este mi musi lekarka v utorok odobrit cvicenie, lebo momentalne beriem magnezium a mam mat kludovy rezim 😕

suzi1617
22. sep 2013

@siinda blizsie info nemam, ja tam pojdem pravdepodobne najblizsiu stredu, viem iba ze je to každú stredu o 17:15 a piatok o 8:05 a stat by to malo 6 eur na hodinu....

barboramiracle
Odpoveď bola odstránená
barbishkamiracle
8. okt 2013

Vsetky buduce maminky pozyvam uz tuto sobotu 12.10.2013 na Prvy tehotensky kongres - Maternitycare Saturday 2013
Mame volne posledne miesta, tak ked mate zaujem, dozvediet sa, ako si ulahcit porod, vsetko o nom,o dojceni a dalsich vela zaujimavych veci, nevahajte sa prihlasit 🙂.

p.s.budeme tam cvicit aj Gravid Jogu a Aquaprenatal cvicenie, ktore je skvele pre ulahcenie porodu 🙂

lucica
21. jan 2014

Ahojte, viete poradit nejake cvicenie pre tehotne v dubravke alebo blizkom okoli, nakolko mam doma 1,5 rocneho syna a manžel nechodi domov moc skoro z prace, tak aby som to stihala.dakujem

nevesta12
18. feb 2014

@lucica ja odporucam cvicenia gravid jogy od Katky Jurenkovej, ale tie vecerne hodiny su v starom meste - to ti asi nebude moc vyhovovat, prip. aj river park ale tam su zase len doobedne (rozvrh najdes na http://gravidjoga.sk/sk/kurzy/ ) ... na druhu stranu na tu gravid jogu baby bravali aj deticky so sebou, tak mozes pripadne vyskusat ist aj so syncekom...

barboramiracle
20. feb 2014

@lucica v akom case hladas cvicenie?

lucica
21. feb 2014

Najlepsie by bolo od 18:00 do 19:00. No ale preferujem dúbravku, nakolko manžel skôr ako o 17:00-17:30 nepride domov, aby som sa stihla presunúť. No a neskorší termín je tiež už zlý, lebo malý sa ide kúpať, spať a aj ja mám po celom dni s ním tej energie málo. No alebo kedykoľvek počas dňa, keby bolo cvičenie aj so zabezpečeným strážením detí. Samozrejme za rozumnú cenu. 🙂

lucica
21. feb 2014

@barboramiracle Najlepsie by bolo od 18:00 do 19:00. No ale preferujem dúbravku, nakolko manžel skôr ako o 17:00-17:30 nepride domov, aby som sa stihla presunúť. No a neskorší termín je tiež už zlý, lebo malý sa ide kúpať, spať a aj ja mám po celom dni s ním tej energie málo. No alebo kedykoľvek počas dňa, keby bolo cvičenie aj so zabezpečeným strážením detí. Samozrejme za rozumnú cenu. 🙂

barboramiracle
21. feb 2014

@lucica ahoj 🙂. Skus sa pozriet sem, ci by sa ti nieco hodilo http://i74255.wix.com/studiomiracle#!tehuky-a-m... utorok o 18tej sa uvolnilo miesto na GJ,tam by sme ta vedeli dat 🙂 a tiez na fitlopty vo stvrtok o 18tej by to bolo mozne 🙂. Idealne je prist vyskusat a uvidis,co ti bude vyhovovat.
Tiez odporucam v utorok a stvrtok GJ o 13tej, pridi aj s Ivkom, kocka na recepcii ho postrazi, mozeme vyskusat aj tuto variantu, resp. mozes prist na MamaJogu v utorok o 14tej, kde chodia maminy aj s detickami.Je tam velmi skusena lektorka,kt.cvici aj s tehulkami,takze keby si nieco nemohla, upozorni ta.Premysli a napis mi.dakujem 🙂

barboramiracle
21. feb 2014

@lucica a pozeram,ze sme skoro rovnako tehotne 🙂,ja som v 8tt.

lucica
22. feb 2014

@barboramiracle Vaše cvičenia sa mi páčia, ale pre mňa je tá lokalita dosť nevýhodná. Neplánujete otvoriť nejaký kurz v dúbravke? Budem to musieť s manželom prejsť. Pri prvm tehotenstve by mi to nerobilo problem, ale teraz mam take male obmedzenie 🙂
Ale premyslím si aj ten obedný kurz. Malý vtedy spí a keby mohol ostať v kočíku na recepcii, tak to by bolo fajn. Kedykolvek by bol problém, že by sa zobudil, by som vybehla von za nim.
Zatial dakujem za ponuknute moznosti.

barboramiracle
22. feb 2014

@lucica Jasne 🙂, budem sa tesit, ak sa uvidime a v kociku nie je problem, ked bude spinkat. Aj babenka mamin z mamajogy spinkaju vo vajickach, v kocikoch, alebo tie, co im nevadi troska hluk, tak aj vedla maminky na podlozke 🙂.

mikadooo
27. feb 2014

ja sa chystam sem http://www.budatko.sk/173?t=Cvicenie-pre-tehulky. Plati sa 4 eura na hodinu alebo s permanentkou to vyjde tusim este o cosi menej. Je to neziskovka takze maju celkom fajn ceny. A lokalita Petrzalka, pre mna vyhovujuce...🙂

barbishkamiracle
27. feb 2014

Od 10.marca 2014 budeme mat otvorenych 16tehotenskych kurzov 🙂.
Verim, ze kazda buduca maminka si najdet ten svoj. Precvicovat vam budu iba skusene, fundovane porodne asistentky a fyzioterapeutky Miracle studia s niekolko rocnou praxou. Tesime sa na vas ;).
https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/barbis...

barbishkamiracle
10. mar 2014

Tehulky z BA,pripominam, ze tento tyzden nam zacinaju nove kurzy. V niektorych su uz miesta uplne obsadene,ale tu aspon strucny rozvrh pridavam.
V jednej skupinke je max.10tehuliek,precvicuju iba porod.asistentky a fyzioterapeutky.

pondelok
17:00 Gravid Joga
19:00 Gravid Joga
utorok
13:00 Obedna Gravid Joga
17:00 Fitlopty tehulky
streda
07:30 Gravid Joga
16:00 Gravid Joga
17:00 Fitlopty tehulky
18:00 Gravid Joga
stvrtok
13:00 Gravid Joga
18:00 Fitopty tehulky
19:00 Predporodna priprava kurz
piatok
16:00 Gravid Joga

kurzy AQUAprenatal - cvicenie pre tehulky vo vode
utorok 17:30
stvrtok 16:30

barbishkamiracle
13. mar 2014

Poznate AQUAPRENATAL - cvicenie pre tehulky vo vode?

Cvičenie vo vode určené pre budúce mamičky, ktoré veľmi priaznivo pôsobí nielen na matku, ale aj bábätko. Voda nadnáša, preto šetrí kĺby pred nadmernou záťažou, predsa len bruško váži o čosi viac, ako inokedy, srdce pracuje efektívnejšie. Pôsobí proti bolesti chrbtice, proti únave a pocitu ťažkých nôh. Blahodárne pôsobí na psychiku a ma výborný relaxačný, regeneračný a antistresový účinok. Vrátite sa do obdobia, v ktorom je práve vaše bábätko - príjemne uvoľnené, nadlahčované a masírované plodovou vodou. Cvičenie je prispôsobené tehotenstvu, obsahuje prvky jogy, dýchacích a relaxačných cvikov a tiež cvičenia na posilnenie svalstva celého tela. Teplota vody v bazéne je 28 - 30 stupňov, lekcia trvá 45 minút a v jednej skupinke cvičí maximálne 12 tehotných žien.

Rada vas privitam na lekciach v hoteli Devin v cetre BA,kde mate zabezpeceny parking v cene.
utorok 17:30
stvrtok 16:30

barbishkamiracle
13. mar 2014
barbishkamiracle
16. mar 2014

Tehuľky,už tento víkend organizujeme pre vás tehotenský kongres. Pridajte sa. Získate skvelé informácie, oddýchnete si a po víkende sa budete tešiť na pôrod.
https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/barbis...

barbishkamiracle
22. máj 2014

Maminy, otvarame novy vecerny kurz Gravid Jogy. Zacina buduci stvrtok o 19:00 v Miracle studiu.
Cvicenie a cely kurz bude viest skusena porodna asistentka Janka Bocova, ktora vam rada zodpovie vase zvedave otazky.
Tesime sa na vas!

maciatko45
9. jún 2014

Ahojte, nasla som super pripravu na pôrod. V Interkliniku na Einsteinovej ul./budova Relax/.
Cvičenie, prednášky, plávanie v super bazéne Relaxu - 7,50eur/hod. Zlatá sestrička, relax, klud, veľa info.
Doporučujem. Objednáva sa cez 02/68230940.

alexandra2222
1. aug 2014

@maciatko45 kedy to byva?

alexandra2222
4. aug 2014

@maciatko45 kde si nasla 7,5 ?? lebo volala som do interklinik a stoji to 20 eur.

gangulienka
13. aug 2014

@barbishkamiracle ahoj budete robit gravid jogu aj od septembra ? a bude aj nejaky kurz doobeda resp. okolo obeda ? dakujem 😉

barboramiracle
13. aug 2014

@gangulienka ahoj. prave dokoncujeme terminy 🙂. 14.al.15.augusta bude vsetko zaktualizovane na nasej webke.Obedny kurz pre tehulky je samozrejmostou ;).

gangulienka
13. aug 2014

@barboramiracle super dakujem pozriem si to , lebo pri tych mojich dvoch opiciach zvladnem kurzy len ked budu v skole a skolke 😉

barboramiracle
13. aug 2014

@gangulienka 🙂 o.k.,tesime sa, aj to, ze cakas 3tie a pripravujes sa.

gangulienka
13. aug 2014

@barboramiracle tak musim sa predsa hybat citim sa uz ako hroch a to som len v polovici :D .... a teda ved aj ten porod nech je rychly a lahky by potesilo takze joga jednoznacne 😉

barboramiracle
13. aug 2014

@gangulienka moja rec 🙂,ja som v 35tt a joga a tehu cvicko su jednoznacne nu.1!