Cvičenie s pomôckou Aniball
Ahojte, tak a mam to za sebou. Narodila sa nam krasna Sofinka 3270g - 50cm.
Porod bol bezproblemovy a celkom rychly. Pravidelne som cvicila s aniballom a myslim, ze mi naozaj pomohol.
Porod prebehol bez nastrihu a natrhnutia. Kupila som ten aniball tu www.aniball-sk.sk inak promtne vybavenie objednavky. Mozem len doporucit. No ale aby som sa vratila k teme. Tak malu som vytlacila naozaj bez komplikacii. Vsetkym Vam to doporucujem. Moc som tomu neverila ale naozaj to asi pomaha 🙂).
@lucyt11 ja viem, že sa to ľahko hovorí, ale keď si žena neľahne, tak si neľahne. Teraz nenabehne 6 SBSkarov aby ju nasilu zdvihli, otočili...proste to nebude.
@moonlightflower noo len si neviempredstavit ked citite ze dieta ide z vas von tam este protestovat, je skoda ze su pripraveny len na jendu polohu
Potom aby boli cely zvysok porodu neprijemny na rodicku ze protestovala
@lucyt11 poznám ženy, ktoré to zažili a sama som to zažila. Nemusíte vôbec protestovať, nemusíte nič, len porodiť to bábätko. Každopádne je smutné, že to nie je bežne dostupné každej žene.
@moonlightflower ved ano nemusim vobec nic okrem toho aleee ked nieco chcem a ich vybavenie nemocnice atd to napriklad neumoznuje tak sa neda na hlavu postavit aby mi to splnili napr, alebo v bolestiach ked mi povedia ze to bude takto tak clovek nema vela sil odvravat
@lucyt11 Samozrejme, to je pravda. Ale aj to nie je pravda. Keď nemajú pôrodný bazén tak hej, nemôžte rodiť v pôrodnom bazéne...ale majú tam vaňu, prípadne sprchu. Pre pôrod na štyroch a pod stačí zem, to majú všade a fajne hrubú karimatku si môže človek aj priniesť, to nezakážu, to je potom luxusný pôrod 🙂
No a v bolestiach odvrávať...nie je v bolestiach oveľa urobiť čo chce niekto iný, než to, čo potrebujem ja?
Len sa snažím poukázať, že je to o vnútornom nastavení.
@moonlightflower leen tu u nas nemaju nic take a jedina mozna poloha je v polosede

@moonlightflower len v svk nemocniciach ani nie je na vyber ina poloha ako ľah🤔