Môžu tehotné ženy navštíviť kúpele?
Ahojte chcem sa spytat zaciatkom marca mam ist do kepolov na 28 dni,ale som tehotna 8tt3dni.Tak ci vobec mozem ist alebo to mam zrusit
Tehotná do kúpeľov nepatrí.
@spirit1 mne ich automaticky zrušili kedze som otehotnela medzi tym, kedze ziadost sa vypisuje dopredu, este kym som o tehotenstve nevedela .
Do kupelov tehotná žena nesmie ist kedze vo vaniach je horúco a niekoľko stupňová voda ..mohol by hroziť aj potrat .. (mam atopicky ekzem-Kupele zamerané na kožné problémy )
Ja som chodila aj počas tehotenstva na rehabilitácie a 3 mesiace po pôrode som mala ambulantnú kúpeľnú liečbu. Opýtaj sa gynekológa či ti niečo z jeho pohľadu bráni v kúpeľnej liečbe a aj v kúpeľoch či ti vedia prispôsobiť procedúry.
Ja som isla v tehotnestve na dovolenku do piestan do kupelov a ako tehotnej mi nechceli spravit vobec nic. Som dufala ze aspon nejaky zabal alebo peeling alebo masaz ale dokonca aj na kozmetiku som ich presviedcat musela a dali mi podpisat papier ze na vlastnu zodpovednost😄
Vacsina kupelnych procedur je v tehotenstve kontraindikovanych, mnoho terapeutov vobec nevie, co sa moze v tehotenstve a tiez hygiena tiez nie je 100%-na.
Nie.ani ťa do kupelov neprijmu.
Do kúpeľov ako tehotná ani nemôžeš ísť, neprijmú ťa. Prakticky všetky procedúry sú v tehotenstve zakázané,takže nič iné ako zrušiť kúpele ti neostáva.

@spirit1 fajna horúca voda akurát tak na infekciu 😀ja sa vyhýbam všetkým takýmto verejným “akciaaam” určite by som neisla .. hlavne v tehotenstve si viac náchylnejšia na takéto baktérie 🙂