icon

Pomáha cvičenie k ľahšiemu pôrodu?

selinka11
7. okt 2013

Som v 32 tt a rozmyslam,zeby som sa dala na nejake cvicenia,ci to moze nejako prispiet k lahsiemu porodu?

Strana
z2
zigzag
8. okt 2013

@kalifa28 no neviem, tu je zamracene,,,, 😀 aspon sa tu uz nenudis 😅 bud rada...
@seemani tak sa zasmej, ja zase lutujem teba za to sitie, ktore si musla pretrpiet, co uz,keby ste neboli lenive a cvicili, nemuselo to byt 😉

seemani
8. okt 2013

@kalifa28 vieš ako sa hovorí :"blbý lidi taky lidi a pán boh je má rád" 😀

seemani
8. okt 2013

@zigzag ja a lenivá??? tak a toto máš obrovský výsmech, moja žijem aktívnejší život ako celá tvoja rodina dokopy, to sa stavím.. A bacha nato, aby si druhý pôrod/ak nejaký bude/ nemala ešte horší ako ja. Karma je sviňa!
a tvoju lútosť nepotrebujem, ja som rada, že je malý zdravý a som dosť silný človek , odrodila by som to kľudne znovu... Stálo mi to zato..

zigzag
8. okt 2013

@seemani co sa rozculujes, ja iba konstatujem 😀 😠

seemani
8. okt 2013

@zigzag ja sa nerozčulujem, ja ťa mám v pi*i 😀 mne si proste na smiech.

horana
8. okt 2013

K lahsiemu porodu moze ale nemusi prispiet cvicienie s panovym dnom, epi-no(m), masaze hradze, tehu joga..nie je to automatika, prispiet to vsak moze.
Ide o to ze na porode sa zucastnuje vela faktorov, medzi inymi aj hormonalne ktore mozu napatia rozne ovlyvnovat, nie je to tak uplne priamociaro zalezitost kondicky ako takej. Panvove dno musi byt tak akurat, ani nie prilis tvrde (silove spotry, sporty robene intenzivne, jazdenie atd) ani prilis makke, musia mat tak akurat tenziu a ostatne deje v organizme ho musia nabudit - tak spravne.
Nejake to cvicenie je vsak dobre kvoli stavu po porode, kondicke, akoby ste nasli. Hlivniet cele tehu a potom nabehnut na kolotoc okolo babetka moze byt po 9 mes vcelku narocne, preto ked je to mozne, je dobra kondicka lepsia nez nedobra.

seemani
8. okt 2013

@horana takto nejak som to mala na srdci, len som to nevedela tak dobre zoštylizovať. Každá sme iná, čo jednej pomôže, druhej nemusí vôbec zabrať...

zigzag
8. okt 2013

@seemani hej, v zasitej si zabudla napisat, ja ta nemam nikde, je mi ta akurat luto, ale to som ti uz pisala, a teba ma Pan Boh tiez rad 🙂

seemani
8. okt 2013

@zigzag 😀 nie v zašitej, nezabudla som nič napísať, presne tak je to ako som to napísala,a lutuj seba, lebo v tvojej plytkej úrovni by sa ani myš neutopila 🙂 prajem krásny deň.. verím, že tvoje cvičenie ťa spasí 😖

zigzag
8. okt 2013

@seemani hej, mne velmi pomohlo 🙂 podla fotky ako mys vyzeras ty :D a ja sa nemam preco lutovat, neviem preco ta to vobec napadlo, ja sa mam dobre, aj krasny porod som mala, ty ma tu posielas do pi... ale sak kazda sme neaka, co uz, neviem preco na mna stale reagujes, ale so mnou nemas neaky problem, neviem co si tu dokazujes .... skus pozriet inu temu, ako sa zbavit depresie, alebo tak nieco, lebo asi mas neaky problem so sebou ocividne 🙄

seemani
8. okt 2013

@zigzag 😀 ja aspoň nejakú fotku mám.. nehanbím sa sa svoj vzhťad ale ty asi skrývaš rapavú tvár doma, že? len sa ľutuj, možno ťa to prinúti zamyslieť sa, jak si blbáí.. A už na výsosť reagovať nebudem, nemá to zmysel, si obyčajná chudera čo bezdôvodne uráža ľudí, depresie si asi liečiš ty, keďže si začala útočiť ty na mňa...A ešte sa budeš tváriť ako obeť, ktorú tu bezdôvodne napadli?? 😀 prosím ťa preber saaaa!!!!
Toď vše z mojej strany:

thecheeky
8. okt 2013

admin, mal by si zastaviť túto nezmyselnu komunikáciu, resp. príspevky zigzag.... a ty zigzag, ty si nejaká 16-ročná pubertiacka alebo dospela osoba. lebo tvoje reakcie ukazujú na nezrelé osobku liečiacu si komplexy. seemani tí nič zle nenapisala. neukázala ta, len napísala názor, že jednému cvičenie pomôcť môže, druhemu nemusí - podľa skusenosti iných mamičiek. super že to tebe pomohlo. nesprávajú sa ako hlupana. zhadzujes tu sama seba. radšej mlč.

kalifa28
8. okt 2013

@seemani kašli na nu, evidentne sice netrpí zašitou vagínou, ale zašitým prívodom IQ do mozgu 🙂

seemani
8. okt 2013

@kalifa28 😀 ja sa na nej akurát bavím, spestrila mi deň ona je dôkazom toho, že nie každý je obdarený múdrosťou 🙂

barbishkamiracle
8. okt 2013

Vsetky buduce maminky pozyvam uz tuto sobotu 12.10.2013 na Prvy tehotensky kongres - Maternitycare Saturday 2013
Mame volne posledne miesta, tak ked mate zaujem, dozvediet sa, ako si ulahcit porod, vsetko o nom,o dojceni a dalsich vela zaujimavych veci, nevahajte sa prihlasit 🙂.

p.s.budeme tam cvicit aj Gravid Jogu a Aquaprenatal cvicenie, ktore je skvele pre ulahcenie porodu 🙂

vlasticka88
6. jan 2016

@stanislavao ahoj vies mi poradiť nejaké cviky na fitlopte dakujem

evittam
6. jan 2016

@vlasticka88 Ak ti môžem v dobrom poradiť - sama doma a na fitlopte to neskúšaj ani zo srandy - na predpôrodnom kurze sme boli na to jasne a dôrazne upozornené pôrodnou asistentkou, že cviky, ktoré cvičíme na kurze nemáme skúšať doma samé a hlavne a určite nie na fitlopte..... 😉

zuzana90m
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2