icon

Som tehuľka, sedím na zadku a píšem bakalárku

nikkyniks
23. feb 2014

Ahojteeeee, ach, ja už nevládzem, píšem bakalárku, potrebujem ešte písať seminárky, čakajú má skúšky a štátnice ... a 7.apríla mám termín 🙂 Pestrý rok mám pred sebou ... a moja aktivita ? Venčenie psa a prechádzka po meste, na viac sa nezmôžem ... A môj zadok, no, budem mať čo robiť po pôrode ... skákať a cvičiť na riťku :D

zuzkaanicka
23. feb 2014

@linduska86 predpokladam, ze este stale sa v uvode prace pise taka formulka, ze ju autor napisal sam za pomoci svojho skolitela a pouzitej literatury 😉 ... takze takto napisane prace su obycajny podvod 😉

linduska86
23. feb 2014

@zuzana76 no mala som tu co napisat.. ozaj.. :D

linduska86
23. feb 2014

@zuzkaanicka ale co ti ako na tom vaDI? ved ty si ju pises sama.tak co?
alebo ti vadi , ze niekto na to ma..a da si ju vypracovat u profesionala?? :D ja na tom nic zle nevidim.. kazdy robi to co vie 🙂

zuzana76
23. feb 2014

@linduska86 ja som si uz jednu diplomovku napisala, toto bude uz druha, ja som poctivy typ studenta

zuzkaanicka
23. feb 2014

@linduska86 mne na tom vadi, ze je to podvod, ja si uz diplomovku pisat nemusim, ja som uz pomaly 20 rokov po VS ... neboj, isto nezavidim nikomu, ze si da pracu napisat, ze na to "ma" 😅 ... ja si len myslim, ze takyto studenti by diplom nemali dostat a verim, ze na slusnych VS ani nedostanu 😉

zuzana76
23. feb 2014

@linduska86 ja neodsudzujem teba, len som upozornila, ze to v poriadku uplne nie je, ty si sa pochvalila prva.

linduska86
23. feb 2014

@zuzana76 a niekto ti tu pise ze niesi poctivy typ studenta.?? nechapem teraz tvojej kritike na moju osobu, ja neriesim , pis si co chces. rob si co chces.. ja mam skolu skoncenu, som na materskej a robim si co chcem 🙂 a bud to chap alebo chod dalej a nerypkaj do mna🙂 dik🙂

linduska86
23. feb 2014

@zuzana76 no a co je na tom?? nerozumiem stale.. mas vysoku skolu ako pises.vies o com to je studovat.. tak co riesis.? :D neries :D ja mam moralku aj etiku v poriadku 🙂

zuzana76
23. feb 2014

@linduska86 ja zase nechapem, preco na mna utocis, ja som len normalne nazvala tuto aktivitu, ze nie je uplne koser, co vlastne ani nie je, do nikoho nerypem

linduska86
23. feb 2014

@zuzkaanicka tak to si myslis zle.. ze na slusnych vs diplom nedostan u::D rozvadzat to tu nebudem :D

zuzana76
23. feb 2014

jedine co som napisala, ze to nie je v poriadku, ale inak je mi jedno co si kto robi, ja by som taku pracu odovzdat nevedela

zuzkaanicka
23. feb 2014

@linduska86 no, ja si myslim, ze nemame rovnake kriteria na slusne VS 😉 ... a neboj, ja viem o com pisem. Na jednej VS ucim, nie na Slovensku 😉

linduska86
23. feb 2014

@zuzana76 ale mne to tak prislo.. ze proste jezisi ona pise diplomovky..tak neni to koser. ja som si tiez rigorozku pisala sama.. a drela som 8 rokov na vyske..pre titul.. ale zase chapem aj druhu stranu, ze ked niekto ma 3 deti , je v robote , ma plno prace , tak si radsej zaplati akoby mal nad tym sediet sam :D

linduska86
23. feb 2014

@zuzkaanicka nebudem to tu pisat.. prečo pisem ze slusna VS🙂

linduska86
23. feb 2014

@zuzana76 sto ludi sto chuti .. 🙂

zuzkaanicka
23. feb 2014

@linduska86 pozri, mne je uplne jedno, co robis ... ja len viem, ze to v poriadku nie je a nastastie su odbory, kde sa takto diplomka napisat neda, o rigorozke ani nehovorim 😉 ... no, ale celkovo-moralka je dnes uz asi niekde v prrr..., ked sa niekomu moze zdat, ze napisanim diplomky za niekoho ineho nic protizakonne nerobi ... to uz treba fakt iny zaludok-aj u zadavatela, aj u vykonavatela 😝

demo
23. feb 2014

@linduska86 a odvadzas zo zisku dane? na tvojom mieste by som sa tu s tym nechvalila 😎. A pozeram ze tu mas aj fotku, plus si vypisala temy tych prac...

zita19
23. feb 2014

@zuzkaanicka Neries. Nejakym sposobom tu diplomovku "obhaji", nejakym sposobom, na ktry "ma". Pridelia mu titul Mgr. a skonci v pokladani v supermerkete. Chvalabohu, ze nie pri operacmom stole. Aspon tie temy hovoria o tom, ze vela vody v zivote nenamuti, lebo hadam sa nezhod a nepojde robit socialnu pracu do terenu. Aj k tomu patri moje CHVALABOHU.

zita19
23. feb 2014

@demo No diplomovky pisat vie, chochmesu sa jej troska nedostalo...

zuzkaanicka
23. feb 2014

@zita19 ved ja neriesim, kazdy si je strojcom svojho stastia 😉 ... no, len ta moralka je uz fakt v .... 😝

linduska86
23. feb 2014

@demo a co ze tu mam aj fotku?? co si robim vo svojom volnom case je hadam moja vec nemyslis? ja tiez neriesim, ked tu niekto napecie torty a tiez myslis ze odvadza dane?? to je to iste. :D tak si dajte pohov .ako nechapem..
@zita19 a nemusis ma urazat. vobec o to nemam zaujem a ani o to nestojim. len by ste mali brat aj nazor z ineho brehu, nielen z toho svojho 🙂

macamac
23. feb 2014

@nikkyniks vitám v klube 😀
práve som si sadla sem,že idem konečne začať písať druhú atestačku 😀
a pred tým kuknem koníka-a čo tu nájdem? 😀 😀
pomooooc mne sa nechce tiež 😀
do júna mám odovzdať 😝

demo
23. feb 2014

@linduska86 iba som ta upozornila na tuto nerozvaznost.

zita19
23. feb 2014

@linduska86 J davam nazor zo svojho brehu. Takito absolventi VS su absolutne nepouzitelni. Mam s niekolkymi exemplarmi skusenosti. To co oni nevedia sme my vedeli uz na strednej.
Ale kludne si zarabaj ako vies. Len ma zarazilo, ze sa s takouto zarobkovou cinnostou, ktora uz prekrocila medze zakona este chvalis.

linduska86
23. feb 2014

@macamac nie ze tu napises nedajbohu ze si ju das napisat niekomu druhemu lebo zbohoom moralka 🙂 prajem vela sil pri pisani 🙂
@demo oo dakujem 🙂 amen..

nikkyniks
autor
23. feb 2014

@macamac peklo :D no čo už, musíme najko zvládnúť ... ja už aj porodím skôr pre tú školu :D stresyyyy

linduska86
23. feb 2014

@zita19 napisem Ti to este raz. Na vypracovanie prac su firmy, ktore v tomto podnikaju. takze vies kto robi nieco protizakonne mozno ten co si to vie obhajit a nenapise si to sam..aj tu je ista polemika..najdi mi nato presny paragraf a zakon, ktory to specifikuje ako nelegalnu cinnost.. lebo ja o takomto neviem.. fakt zeny.. ja som len kocke napisala.. jednu vetu ..a idete ma tu prizabit ake je to neeticke..ake nemoralne a bla bla bla.. keci.

macamac
23. feb 2014

@linduska86 😀 😀 popremýšľam 😀 😀

linduska86
23. feb 2014

: D:D

macamac
23. feb 2014

@nikkyniks no...držím ti moc palčeky 🙂
ja to mám náročnejšie o to, že chodím do práce, momentálne už štvrtý mesiac robím na medzinárodnom projekte, spravujem web stránku + mám 2 deti, takže ja len po večeroch by som mohla...ale sa mi nechce 😀
a to fakt som dnes pri uspávaní malej mala už premyslený úvod - len...zablúdila som sem 😀 😀 chybaaa 😀 😀