icon

Som tehuľka, sedím na zadku a píšem bakalárku

nikkyniks
23. feb 2014

Ahojteeeee, ach, ja už nevládzem, píšem bakalárku, potrebujem ešte písať seminárky, čakajú má skúšky a štátnice ... a 7.apríla mám termín 🙂 Pestrý rok mám pred sebou ... a moja aktivita ? Venčenie psa a prechádzka po meste, na viac sa nezmôžem ... A môj zadok, no, budem mať čo robiť po pôrode ... skákať a cvičiť na riťku :D

Strana
z3
nikkyniks
autor
23. feb 2014

@macamac fúha, no ja som nezamestnaná ako väčšina ľudí v tomto štáte a študujem extrémne :D ako na písanie aj čas mám, len sa prinútiť je horšie ... a tiež zabôúdim niečo hľadať na net a skončím tu, alebo facebook ... ach :D

macamac
23. feb 2014

@nikkyniks šak to 😀
to je na nervy 😀 😀
moja pozornosť, odhodlanie a chcenie je fuč 😀
ráno vstávam do práce...takže sa už asi nebudem znásilňovať písaním a uvažovaním 😀 😀 😉 😝

nikkyniks
autor
23. feb 2014

@macamac určite nie :D treba spať 🙂 dobrú noc, idem aj ja ... lebo v noci vstávam sto krát cikať a prevaľovať sa z boka na bok a počítať kopanie v bruchu :D

macamac
23. feb 2014

@nikkyniks 😀
máš úplnúúú pravdu 😉
sladké sny aj tebe 😉
len nie o bakalárke 😀 😀 😉

saurian
23. feb 2014

@nikkyniks
jeeej drzim palce, ja som rodila v prvom a v tretom 😉 no a bolo to veru "o hubu". ale plati - stihni co najviac kym je "v brusku", lebo potom to bude este zlozitejsie 😉

elizabeth22
23. feb 2014

@nikkyniks v máji 2010 sa mi narodila Elizabeth,v júni 2010 som šla napríjmačky na výšku,vzali ma, od septembra som začala študovať a bolo to sakramentsky ťažké, vravela som si,že to nedám, nezvládam, končím s tým,no chvalabohu som prechádzala z roka na rok ďalej, minulý rok som štátnicovala,písala som bakalárku, 7.mája 2013 sa mi narodila Alexandra 😀 17.mája som odovzdávala bakalárku, vravela som,že nezvládnem, koniec,končím,chvalabohu som zoštátnicovala a teraz mám za sebou zimný semester 1.rok na magisterskom 😀 😀 všetko sa dá,zvládne sa,len človek musí mať vôľu a nevzdávať sa 🙂

ullala
23. feb 2014

Ja mam odovzdat diplomovku koncom aprila a dnes som zacala, do toho mam este aj skolitelku nezvestnu... je tu este niekto, kto je na tom tak biedne? 😀 potrebujem psychicky podporit 🙂

elizabeth22
23. feb 2014

@ullala ja som začala písať bakalárku v marci a odovzdávala som v máji,ono to aj tak potom vyzeralo,ako som na tom pod tlakom pracovala 😀 ale pohoda,to stíhaš 😀

meluela
23. feb 2014

@nikkyniks tak si zrus modry konik aj facebook a pis, lebo uz ju nikdy nedopises (vlastna skusenost s inym typom zaverecnej prace)

ullala
23. feb 2014

@elizabeth22 no s bakalarkou som sice zacala uz niekedy v novembri, ale podstatnu cast som napisala v marci a aprili, ale teraz mam napisat viac stran a este aj debilnejsiu temu mam 😀 ale ked ta nezvestna skolitelka nebude robit problemy, tak to dam 😀

elizabeth22
23. feb 2014

@ullala a ak máš tému? ja som si tiež vybrala debilnú teému na diplomku,ked tak nad tým rozmýšľam...neviem kde som mala rozum 😒

sviecka
24. feb 2014

@nikkyniks ahoj, bola som na tom podobne - otehotnela som v druhom rocniku na zaciatku letneho semestra, (kedze sme sa s manzelom po svadbe nebranili babatku 🙂 ). kedze som vedela, ze aspon bc chcem teraz ukoncit - s mojou konzultantkou som sa dohodla, ze by som pracu pisala pocas leta (kopu casu, volne knihy v kniznici,...) v novembri som porodila, v januari urobila skusky a teraz sa uz pomaly zacnem ucit na statnice - mame 7. je toho vela, je to narocne - sama vidim na sebe, ze som uz znicena a vystresovana z tej skoly - takze uz dokoncim toho bakalara a koncim (aspon teraz) drzim palce 🙂

nikkyniks
autor
24. feb 2014

Dievčatá ďakujem za podporu ... no mamičky, máme to ťažké, ale zvládli iné, zvládneme aj my 🙂 Obdivujem všetky šikovné baby, ktoré už študujú ďalej ... ja aj keď spravím, teraz Bc. tak minimálne rok pauza a potom ďalej ... lebo si neviem predstaviť, žeby som pokračovala hneď 🙂 V septembri mám svadbu. a budem rada, ak nebudem musieť štátnicovať v októbri, ale že ich spravím na prvý krát v júni 🙂

emocia
24. feb 2014

nikkyniks, držím palce! Vidím, že si zo Sniny, tak ťa nemôžem pozvať na náš kurz v Bratislave 🙂) ale môžem ti zaželať veľa úspechov a poradiť, aby si určite vyhľadala predpôrodný kurz, ktorý by ti dal vhľad do materstva a najmä praktické rady! Práve pre maminu študentku môže byť extrémne dôležitý a výhodný! A budúce maminy, ktoré tu diskutujú srdečne pozývam na náš 2-dňový, popoludňajší zážitkový víkendový kurz predpôrodnej prípravy: Uvedomelé rodičovstvo. Bude 7.-8. marca v RC Kramárik. Viac o kurze na webe, dole je web o kurzoch uvedený. Ako poučená mamina má každá z vás väčšiu šancu zažiť prirodzený pôrod, hladký štart dojčenia a nezažiť neistotu ohľadom bábatka, čo vlastne chce a očakáva 🙂 Doprajte si! 🙂 Pozdravuje vás Alena, laktačná poradkyňa.

emocia
24. feb 2014

@elizabeth22 Si úžasná!! Gratulujem! A obdivujem!!! A áno, ak sa chce, tak cesta vždy je. – Ak chceš, pýtaj sa, možno aj ja ti dám nejaké použiteľné rady. Alena, laktačná poradkyňa a poradkyňa pre život s bábätkom.

ullala
25. feb 2014

@nikkyniks Ja som to dnes vyriešila, aby ma náhodou neprepadla lenivosť ako doteraz 😀 napísala som školiteľke sama od seba, že koncom budúceho týždňa jej pošlem prvú kapitolu 😀

Strana
z3