icon

10 týždeň tehotenstva a panická porucha

iveta543
7. júl 2021

Zdravím poprosím vás o radu fakt neviem čo ďalej som v 10 týždni tehotenstva a pred ním som sa liečila na úzkostné stavy a Panické záchvaty brala som ad arketys a na ukludnenie atarax.Tie lieky mi moja lekárka vysadila počas 3 dní hneď na to ako som jej povedala že som tehotná.Vsetko sa mi vrátilo je mi zle nedokážem navariť proste nič mám úzkostné stavy a Panické záchvaty sú u mňa aj 2 krát za deň.Volala som lekárke no ona mi oznámila že mi lieku nedá lebo som tehotná a ona do basy nechce ísť.Ak niekto môžte poraďte čo robiť a na koho sa obrátiť.Vopred ďakujem za každú radu.Momentalne beriem magne b6 a magnézium.

Strana
z3
vanda323
27. aug 2021

@slovakboy Tak si sa snou teda dobre popasoval

iveta543
autor
27. aug 2021

@vanda323 klobúk dole si statočná ako si zvládla pôrod bol normálne či cisárskym?
Ja mám z toho strach ako to dám😔

linda9999
27. aug 2021

@iveta543 5 dni je nic, treba pockat aspon 2 tyzdne a bude dobre. Potom uvidis vsetko v uplne inom svetle. Perfektne si ten prvy trimester vydrzala. Zachvilku Ti na screeningu povedia ze babo je ok a uz sa budes nanho len tesit. Daj o sebe vediet.

iveta543
autor
27. aug 2021

@linda9999 nech pán Boh vypočuje vaše slová a samozrejme sa ozvem.

lili246
20. okt 2025
@iveta543

@linda9999 nech pán Boh vypočuje vaše slová a samozrejme sa ozvem.

@iveta543 ahoj ako si na tom aké je bábätko ? Všetko dopadlo dobre ? Ja som momentálne na tom podobne chcem otehotnieť ale veľmi sa bojím že to nezvládnem …

Strana
z3