Aké lieky na alergiu v 9. mesiaci?
Ahojte, viete mi poradiť niečo na alergiu v 9 mesiaci? Na probiotikach je pisane ze neboli zistene ziadne vedlajsie ucinky pri tehotnych a zaroven, ze sa neodporuca.
@angels23 pokial ja viem probiotika nie su priamo na alergiu, ale pouzivaju sa hlavne v kombinacii s atb, pri oslabeni imunity...ale nie pri alergii, na alergiu len lieky priamo na to, a to vzhladom na niektore ich zlozenie sa pocas tehu neodporucaju... resp, v kombinaciu s tehu nie su zname vysledky, nic v zlom, nevieme na co mas alergiu, ale nevies uz tu chvilku vydrzat..moja mamca mala cele tehotenstvo polyp v nose a nevedela dychat, ale aby ma neohrozila nedala si ziadne lieky ani nic robit atd...neziaduce ucinky su vzdy....
Dakujem jasne zabojujem vsak nejsom pasavka ked som uz do 28tt grcala 6-7 denne alergiu 4 tyzdne zvladnem skor to bolo uz zufalstvo 😂😂😂😂😂 a pomylila som sa homeopatika nie probiotika 🙂
no homeopatika ti urciteeeee neuskodia. Pretoze je to placebo, takze vlastne ani nepomozu. 😀
@angels23 ja som uzivala na alergiu lieky, predpisane v spolupraci gynekolog- alergologicka. Mala som zle prietoky, ja som nemohla riadne dychat a teda ani mala. Tiez som najprv nechcela lieky, ale lekar sa ma opytal, ako chcem, aby dieta malo dost kyslika, ked sa ja sama dusim...
Mne dala alergologicka lieky aj sprej...nikdy mi nepomahali a ani ako tehotna som ich nebrala mala som upchaty nos cez den som to ako tak zvladala a na vecer som si davala klasicky sprej do nosa inak by som nezaspala.

@angels23 Preco chces na alergiu probiotika? A, co konkretne na alergiu dat zavisi dost aj od toho, ake mas tazkosti, na co mas alergiu, ci uz nieco uzivas, pripadne si v minulosti nieco uzivala a pod...