Aké magnézium v tehotenstve?
@ivkav5 ďakujem, asi skúsim zajtra zavolať lekárovi len je tam zastupujuci
Odporucane mam magnerot od dr
Ja som brala magnerot 6tabletiek denne😬
@danielahamar mala si dake tazkosti? Ja som po serklazi a kazali mi rano vecer ..sem tam si dam aj poobede snad to neublizi😬
@martaatram tvrdilo mi nenormálne brucho a mala som častejšie ako zvyčajne tetaniu. Na konci tehu som mala pocit, že každý týždeň uz😁, po pôrode sa vytratila👍
Magnerot odporucaju vsetci lekari ale z farmaceutixkrho hladiska sa stale zamyslame preco ked je to pre pacientov nekonfortne davkovanie. Skor by som sla magne b6 forte
@kikuska555 v com je to ine ?
No za mňa jednoznačne magnerot a taktiež moja dr. je toho názoru, že práškové sú teda jednak na žalúdok veľmi ťažké, čo som sa presvedčila na vlastnej koži pri dvoch rôznych práškových magnéziach (magne b6 forte active prášok a magnosolv) a ďalšia vec, že sa vôbec nedostane do tela všetko tak, ako si myslíme…nehovoriac o tom, že čo to ostane aj na pohári a poodobne…za mňa po tom, ako mi práškové obrátilo žalúdok naruby a o hnačkách ani nehovorím, jednoznačne Magnerot..beriem len 2x1..
@ivkav5 jaaaj v tom je to rozdiel v prasku …jasne ja este ked som brala magnosol kokooos ine stavy klepalo ma hnacka … presne… a z magnerotu klop klop nic … podla mna tie praskove ani tolko neobsahuju ako napr magnerot..
@martaatram presnee… ja som mala také stavy z dvoch práškových, fuj🙈 nikdy viac..moja dr. mi na to sama povedala, že same svinstva tie prášky🙈 vraj to takmer každá žena zle znáša, sťažujú sa na too…
Magnerot je v poriadku pokial nemas intoleranciu na laktozu. Mne preto nevyhovoval. Aj hnacky som mala z toho. Magne+B6 vraj tiez nie je velmi vhodne, lebo ori vyssom davkovani budes mat vela B6. Za mna obycajne tabletky magnezium, sumive tablety obsahuju vela cukru.
Pri prvom tehotenstve mi dr.odporucila Magnerot, pri druhom od Galvex
@martaatram práveže je to opačne, magnosolv obsahuje viac ako magnerot☺️
@danielahamar no mne magnosol robil zle uplne mi tlak znizoval klepalo ma a hnackovala som ..tak som rada ze nasli nahradu tento odporucaju najviac tak kazda nech berie co jej sadne 🙂
@pandeia ucinok bolo kedy citit po akom case

Beriem magnerot, odporučila mi ho lekárka 🙂