icon

Aké menštruačné bolesti v tehotenstve sú ešte v poriadku?

3. sep 2023

Ahojte.
Som v 6tt. Viem že menštruačné bolesti sú bežné a však presne takýmito bolesťami mi naposledy začínal potrat...neviem pokiaľ je to ešte v poriadku a pokiaľ nie....veľmi sa bojim..viem že to nijako neovplyvním no mám strach....

gejb
3. sep 2023

Kým nezacnes krvácať je to OK.

diewcatqoo
3. sep 2023

@gejb nemusi to byt nutne ok. V druhom tehotenstve som nekrvacala vobec, mala som menstruacne bolesti a bol to MA.

@autorka ale zas na druhej strane, menstruacne bolesti som mala aj na uplnom zaciatku prveho tehotenstva, ktore dopadlo dobre. Ten prvy trimester je taky, ze bud hop alebo trop, tieto zalezitosti, bohuzial, neovplyvnis, takze sa snaz hodit do kludu a nestresovat sa. Ak by ta moc bolelo brucho, mozes zbehnut na pohotovost.

zuzkaa1991
3. sep 2023

Ja som.mala "krce "cele tehu prve v 12tt MA ale vtedy som si uvedomila ze mi prestalo byt zle neboleli ma.prsia(nikdy ma nebolia az pri oboch tehu)
Vsetko bude ok aj je spravne vajíčko a správne sa vyvija ;) zistite ochvilku podla usg a este podotknem pri MA som vobec nekrvacala netusim ani ako dlho somm mala mrtve babo len náhodou mi spravila usg kedze som ukoncovala pn ....