icon

Máte skúsenosti s menštruačnými bolesťami v 15. týždni tehotenstva?

Dnes o 09:34

Ahojte chcem sa opytat či ste mali niektoré podobnú situáciu.. som na rizikovom v 15tt, raz som prekonala missed v 12tt.. od 11tt pociťujem nejaké pichanie bolesti atd ale všetko bolo vramci normy. No uz asi týždeň pociťujem menštruačné kŕče v podbrušku, ktoré mi dost vystreľujú do chrbta, predvverom boli celodňové a intenzívne tak som šla do nemocnice , kde ma vyšetrili a povedali že je všetko uplne v poriadku, no nemôžu zaručiť že napriek mojim bolestiam potrat nenastane.. aj do lekárskej správy mi napísali “ab imminens” čo znamená hroziaci potrat. Dnes som ale volala svojej doktorke Koli opakujúcim sa a silnejším bolestiam a ta mi predpísala progesteron.
Mali ste prosim vas niektorá takéto menštruačné bolesti a napriek tomu dopadlo všetko okej? Niesu uplne na nevydržanie ale ani mi nikto nevie povedat preco ich mam, keďže aj moja doktorka aj doktorka v nemocníci sa vyjadrili že to v tomto týždni normálne nieje. Dakujem za odpovede

nikolani
Dnes o 09:58

@anonym_autor mala som, pomaly cele tehotenstvo. Tiež som brala progesteron, vsetko dopadlo dobre. Velmi drzim palce 🍀

anonym_d6a70a
Dnes o 10:19

Pri prvom som mala riadne až mi do plaču bolo a lekár povedal že sa rozťahuje maternica a všetko je v poriadku

anonym_dfb91f
Dnes o 11:21

Nemáš zápchu? Ja som skrz zápchu mavala silné bolesti a krce . Raz som v noci skončila v nemocnici ,co som myslela ,že rodim .to som bola v 20tt.

autor
Dnes o 11:46
@anonym_dfb91f

Nemáš zápchu? Ja som skrz zápchu mavala silné bolesti a krce . Raz som v noci skončila v nemocnici ,co som myslela ,že rodim .to som bola v 20tt.

@anonym_dfb91f vieš čo, no praveze to mam tak že raz mam zapchu aj 3 dni a potom mam 2-3 dni take že idem aj 5-6x za den. A takto sa to strieda