icon

Ako a kedy vám odhalili, že máte mimomaternicové tehotenstvo?

5. sep 2023

Aký bol ďalší postup?

marci77
5. sep 2023

kamoska tam mala, neviem aky je presne postup....... ale chcela som povzbudit, ako to nakoniec v pripade tej kamosky dopadlo
ona mala mimomaternicove 2krat, vzdy na tej istej strane vajecnikov, ci vajickovodov (neovladam presnu medicinsku terminologiu) ....tak jej jednu stranu chirurgicky zobrali, potom mala sancu otehotniet raz za 2mesiace .....a podarilo sa,
maju uz 2deti

draha107
5. sep 2023

no spravne hned na prvom sone mi lekarka povedala ze je to maternicove, lebo videla to vakuum co sa robi to je vacsie a babo je len malicke. No myslim ze zalezi fakt aj od lekarky cim vacsia ma odpracovane mala by toho viac ovladat a hned vidiet ak nieco je ine 🙂

macekovam
5. sep 2023

Mimomaternicove.. To by si mala veľké bolestu skoro.. To by si veľmi rýchlo zistila

vandica
5. sep 2023

Ja som chodila tri týždne stále na krv, nevideli na sone kde to je. Až potom keď bolo hcg vyše 1000, videli niečo v ľavom vajcovode tak na druhý deň ma operovali.

ms1411
5. sep 2023

Hneď od začiatku som akosi tušila, že to bude mimomaternicové. Na prelome 5tt a 6tt som mala bolesti vľavo. Išla som na pohotovosť. A na další deň mi odstránili vajcovod. O dva mesiace som bola opäť tehotná ☺️

talbotko
5. sep 2023

ja som začala krvácať a mala veľmi silné bolesti... netušila som, že som tehotná.. test mi robili až na príjme a vtedy mi už bolo jasné, že to nebude v poriadku..

e1i
5. sep 2023

Ja som mala bolesti az v den ked som skoncila na operacnom stole,dovtedy len spinenie