icon

Ako riešiť inkontinenciu v 3. trimestri?

10. feb 2026

Ahojte,ako riesite tento problem? Je mi to velmi neprijemne, nedokazem udrzat moc pri kychnuti a obcas ani pri zakaslani. Bola som chora a doma som nosila inkontinencne nohavicky,pretoze ziadna vlozka nestacila,je to pre mna velmi ponizujuce

luciaruz
10. feb 2026

@anonym_autor uuuplne normalna vec 😁

babushkaem
10. feb 2026

ja som xkrat nevedela, ci som si cvrkla alebo mi odtiekla voda :D

naty_123
10. feb 2026

toto som nemala... Skús to spomenúť doktorke

krasneleto
10. feb 2026

@anonym_autor je to uplne bezny stav... porad sa o tom s lekarkou , do porodu vyuzi inkontinencne nohavicky , po porode zacnes cvicit

alenka551
10. feb 2026

Ahoj, praveze s tymto sa stretava mnoho zien a nejedna sa vobec o unikatny pripad. Mne sa to tiez stalo, riesila som to s lekarkou. Teraz je dolezite si dat inkontinencne nohavicky/ vlozku podla mnozstva uniku mocu. Lekarka ti to ma predpisat a mas to tym padom zadarmo 😉 Na predpis su vlozky, ktore maju savost aj 1 liter. Ak by sa ti kompletne vyprazdnil cely mocovy mechur, tak by to bolo okolo pol litra, takze stale mas rezervu 😀 Ak su to vacsie uniky, tak urcite aspon 3kv verzia od MoliCare. Ak by ti to nestacilo, tak sa daju pouzit aj 5 kvapkove natahovacie nohavicky Lady pants, obe sa daju kupit v lekarni alebo objednat. A ak to nie je az tak vela, tak sa da dat aj textilna absorpcna bielizen.

alenka551
10. feb 2026

Ono teraz ti tlaci na mechur babatko, mas to tam cele poskrcovane. Ked porodis a po 6-stonedeli sa treba zacat venovat sebe, treba zacat cvicit, idealne s gynekologickou fyzioterapeutkou, ktora ti presne povie ake cviky potrebujes cvicit a postupne sa to upravi 🙂