icon

Ako riešiť inkontinenciu v 3. trimestri?

Včera o 07:56

Ahojte,ako riesite tento problem? Je mi to velmi neprijemne, nedokazem udrzat moc pri kychnuti a obcas ani pri zakaslani. Bola som chora a doma som nosila inkontinencne nohavicky,pretoze ziadna vlozka nestacila,je to pre mna velmi ponizujuce

luciaruz
Včera o 08:10

@anonym_autor uuuplne normalna vec 😁

babushkaem
Včera o 08:18

ja som xkrat nevedela, ci som si cvrkla alebo mi odtiekla voda :D

naty_123
Včera o 08:19

toto som nemala... Skús to spomenúť doktorke

krasneleto
Včera o 12:31

@anonym_autor je to uplne bezny stav... porad sa o tom s lekarkou , do porodu vyuzi inkontinencne nohavicky , po porode zacnes cvicit

alenka551
Včera o 12:35

Ahoj, praveze s tymto sa stretava mnoho zien a nejedna sa vobec o unikatny pripad. Mne sa to tiez stalo, riesila som to s lekarkou. Teraz je dolezite si dat inkontinencne nohavicky/ vlozku podla mnozstva uniku mocu. Lekarka ti to ma predpisat a mas to tym padom zadarmo 😉 Na predpis su vlozky, ktore maju savost aj 1 liter. Ak by sa ti kompletne vyprazdnil cely mocovy mechur, tak by to bolo okolo pol litra, takze stale mas rezervu 😀 Ak su to vacsie uniky, tak urcite aspon 3kv verzia od MoliCare. Ak by ti to nestacilo, tak sa daju pouzit aj 5 kvapkove natahovacie nohavicky Lady pants, obe sa daju kupit v lekarni alebo objednat. A ak to nie je az tak vela, tak sa da dat aj textilna absorpcna bielizen.

alenka551
Včera o 12:36

Ono teraz ti tlaci na mechur babatko, mas to tam cele poskrcovane. Ked porodis a po 6-stonedeli sa treba zacat venovat sebe, treba zacat cvicit, idealne s gynekologickou fyzioterapeutkou, ktora ti presne povie ake cviky potrebujes cvicit a postupne sa to upravi 🙂