icon

Ako riešiť problémy s vetrami v tehotenstve?

6. nov 2024

Zadržiavali ste prdy pred partnerom? Som tehotná a teraz každý boži deň mi treba .. ospravedlnujem sa za túto diskusiu ale strasne sa hanbim pri ňom , že či ste to mali tak aj vy.. 😂🤣

Strana
z2
hugoboss1923
6. nov 2024

Slušne vychované ženy si pred partnerom neuľavujú 🙂

petamich
6. nov 2024

Nie, v case ked som bola tehotna uz sme s manzelom mali fazu zadrziavania prdov davno za sebou, uz mi naozaj neveril, ze neprdime a nekakame 🤷‍♀️ jasne, ze neprdime pred sebou na "hulvata" ale obcas sa stane a ked som bola tehotna, tak som mala take vetry zo zvyseneho progesteronu, ze by sa bud muz mal odstahovat alebo ja zit na zachode

autor
6. nov 2024

Môj partner chce aby som si uľavila, ale presne som ten typ, čo si nevie uľaviť pred nikým 🥺🤣
@petamich to ta obdivujem, chcela by som to tak, ale strasne ma niečo brzdi

januska12323
6. nov 2024

Na túto tému nájdeš na koňovi x diskusií. Niekto chodí na záchod, do inej izby alebo na balkón a niekomu nevadí meter od partnera. Ťažko povedať čo bude vyhovovať vám dvom. Ja osobne nechápem zadržiavanie a ako sa to vôbec dá.

tatiana288
6. nov 2024

Neviem si predstaviť, že si s niekým zakladám rodinu a nemám vyriešenú prdovú otázku 😀

petamich
6. nov 2024

ja to zasa neviem pochopit opacne 🙂 vetry su uplne prirodzena vec, prdia vsetci, slusne vychovani ludia si samozrejme bezne neulavia v praci, v spolocnosti, pri rodinnom obede ale pred partnerom ja ti neviem, mne to pride ako "normalna vec", ze obcas sa stane a uz obzvlast sa to da pochopit v pripade ak ma niekto problem s travenim alebo je tehotny a pod. ale samozrejmr chapem, ze ak mas blok darmo ti tu budeme pisat, ze je to v pohode 🥴

autor
6. nov 2024

Skôr je chyba vo mne 🤣🤣🤣🤣

martul
6. nov 2024

Ani po 30tich rokoch neprdíme pred sebou. Idem von alebo do wc.

stanulienkat
6. nov 2024

@martul wau. To ja by som tam musela byvat😂😂😂

petamich
6. nov 2024

@stanulienkat aj moj muz by sa uz davno stahoval 😂😂

enusamt
6. nov 2024

Sme spolu skoro 14 rokov a vzdy utekame mimo.. par krat sa stalo, ze nam uslo a to vzdy vyhodime toho druheho a rychlo vetrame 😄

sisska96
6. nov 2024

Noooo odkedy bývame spolu ,neriešime

euka210
6. nov 2024

neriesim taketo hluposti...a potom ze preco kazdy druhy par sa rozvadza...

minenkak
6. nov 2024

Prečo sa ľudia nehanbia pred tým druhým odbavovať a vlastne mať sex,veď pri sexe je toľko kadejakých zvukov a prdnúť sa hanbia

petamich
6. nov 2024

@minenkak vlastne pravdu mas 🙂 po tom co vsetko moj muz videl napr. pri porode uz mozeme uplne v pohode prdiet 😅

banalu
6. nov 2024

Sme na tom podobne ako petamich. A + po porode sa mi par krat stalo, ze to proste napriek vsetkej snahe vyslo von, kym som sa stihla vzdialit alebo aj pri kychnuti ci ked sa nahle rozosmejem 🫣 ale tak niektore zeny maju unik mocu ci stolice.. tak som este celkom dobre obstala 🤷‍♀️

kitycat
6. nov 2024

@januska12323 a v kazdej takej diskusii sa najde prispievatelka co tvrdi, ze ona NIKDY neprdi. Pytam sa ako? 🤔

ukgirls
6. nov 2024

dostanes odpoved 50:50 ak s tym mas problem hold drz alebo utekaj .. ja neznasam predenie pred partnermi ..ok ak je clovek chory alebo mu ujde -stane sa ..ale inak je to vec slusnosti .. su aj taky co si ulavuju pri jedle a este sa tomu smeju ..a k tomu vychovavaju aj deti -tie si este posprtaju v nose a najedia sa "dezertu" .. kazdy nech uzna ako sam chce

petulda333
6. nov 2024

Neprdime pred sebou. A ked nahodou ujde,nerobime dramu,zasmejeme sa a hotovo.

deti95060810
6. nov 2024

záleží ako ste boli vychovaní... my sme ani doma u rodičov neprdeli ako prasiatka.... jeden pred druhým...
tak isto je to aj v manželstve....

minenkak
6. nov 2024

prečo je vlastne tak zle prdieť doma,veďdoma konečne môžme byť sami sebou a byť v pohode

ivik4
6. nov 2024

Nie vobec, vlastne pri ziadnom partnerovi. A moj muz pri mne tiez nie, povedal ze nieje bulo aby pri vlastnej zene prdel

autor
6. nov 2024

Som vychovaná slušne a možno preto mám taký prístup k tomu. A aj môj partner si predomnou nikdy neuľavil.. len teraz keď som tehotná sa to deje častejšie, a mne to je strašne blbe odskakovať každú pol hodinu 🤣 ledva sa postavím 🤣🤣🤣✌🏽

janka1011
6. nov 2024

@kitycat normálne, mne to napr. tiež pred partnerom príde "nevkusné" 😄 Proste držím si svoju úroveň 😄 Zato on predo mnou problém nemá 😅

petamich
6. nov 2024

nechapem uplne co ma to, ci si clovek obcas ulavi pred partnerom spolocne so slusnou vychovou, aj ja som vychovana slusne ale je to predsa moj manzel, zijeme spolu, obcas sa to skratka stane a ani jeden z nas z toho nerobi dramu

opakujem hovorim o situaciach, kedy to prekvapi aj autora prdu a nie ze pri jedle si niekto ulavi a strasne sa na tom rehoce 🥴

andaluzia12
6. nov 2024

Nikdy som si neprdla, hanbila som sa. Postupne som si v hlave vybudovala blok a nemohla som chodiť ani na stolicu.. trpela som niekoľko rokov, pomohol mi až psychológ. Som tehotná, zanedlho rodim a prdím horšie ako starý chlap… diky bohu psychológ mi pomohol vo viacerých oblastiach a už sa nehanbím, mám otvorenú myseľ… hovorím ze to prdí dieťa 🙂 ..manžel to chápe

konikmodry111
6. nov 2024

My sme spolu uz skoro 20rokov a teda zadari sa 😅 kludne si prdneme pred sebou 🤣 a som slusne vychovana 😅

minenkak
6. nov 2024

Dievčence a ako to riešite v spánku ,keď si pred partnerom prdnete,či čo oči nevidia srdce nebolí

konikmodry111
6. nov 2024

@minenkak presne, neviem si predstavit teraz napr. utekat prec z obyvacky na poschodie lebo mi treba prdnut 😅

autor
6. nov 2024

@minenkak v spánku mi to je jedno 🤣🤣🤣🤣 ale aby som si vedome ulavila to nie 🤣 no mne to takisto nedáva logiku. Snad keď budeme 20 rokov spolu, tak to nebudem riešiť 😂🤣😅

Strana
z2