icon

Ako rozoznať hlienovú zátku od tehotenského výtoku?

6. mar 2025

Ako rozoznám či mi odchádza hlienová zátka alebo to je len obyčajný tehotenský výtok? Výtok mám celé tehu, rôzne farby od bielej po žltú, kultivácie sú v poriadku. Ako budem vedieť či to je už zátka a či mám ísť do nemocnice alebo iba výtok?

guudy
6. mar 2025

Preco by si mala ist do nemocnice pri odchode zatky?

danielahamar
6. mar 2025

Keby to aj bola zátka, tak sa nechodi do nemocnice, jedine, že by to bol predčasný pôrod. Inak sa čaká na iné veci

dzescebuly
6. mar 2025

Zátka je s prímesou krvi,do nemocnice treba ísť keď bude odtekať plodová voda

michaela789
6. mar 2025

Zátka ti môže odchádzať aj dva týždne, to nie je znamenie na odchod do nemocnice a teda nie je úplne nevyhnutné, aby si spozorovala že odchádza.

elzus
6. mar 2025

Mne odišla taká riadna guča zmiešaná s krvou a do nemocnice som šla až za 3 dní.

lienka.7
6. mar 2025

@autorka zátka je s prímesou krvi, to rozpoznas od bežného výtoku. A určite ísť do nemocnice sa dat pozriet a necakat, ako tu iné píšu. Plodová voda ti vôbec nemusí prasknúť. Mne odišla zátka a do hodiny bola mala na svete. Vodu praskli až v nemocnici.

evcagabi
6. mar 2025

@guudy mne napr.ked odisla zatka, do 10min zacali kontrakcie kazde 2-3min 😅 ale to keby sa stane autorke, isto by vedela, ze je to zatka 😅😅

guudy
6. mar 2025

@evcagabi no dobre, ale do porodnice si sla kvoli kontrakciam, nie kvoli odidenej zatke ;)

kaca222
6. mar 2025

Kvôli zátke predsa nejdeš do pôrodnice.
Ja som v zátke krv nemala, ale veľmi dobre som spoznala, čo to je 😂 bola to obrovská guča slizkého hlienu, úplne iné, než výtok