Ako správne užívať Xonvea na nevoľnosť?
Ahojte dievcata, dnes mi lekar predpisal tento liek. V lekarni, ze mam rano nalacno. Dr. ze vecer, zeny tu na MK pisu, ze vecer a rano. Som z toho davkovania jelen 🫣
@evickuska Ja ju beriem vecer pred spanim (tak mi to naordinoval lekar a pise sa to aj v pribalovom letaciku). Rano sa moze pridat tabletka po par dnoch ak by nahodou jedna nepomohla ale vela zien pisalo ze su potom strasne malatne a unavene. Osobne by som skusila par dni fungovat na jednej tabletke a kebyze nevolnosti fakt neprechadzaju a su neunosne tak by som pridala aj rannu. Mne je aj napriek tabletke obcas zle ale je to urcite lepsie ako bez nej 🙂 tak som ostala pri jednej denne.
@sasquatch693 super tak skusim 1 vecer, davas si ju s rozostupom od papania? ci neriesis?
@evickuska citala som ze by mal byt rozostup hodinu po jedle a po nej hodinu nejest, neviem ci je to spravne ale dodrziavam to 🙂 mne na nevolnosti pomaha jest cca kazde 2-3 hodiny aspon nieco male takze si tabletku dam hodinu po veceri a kebyze idem spat kusok neskor ako obvykle tak pred spanim si dam este nieco drobne /napr par piskot ale snazim sa dodrzat aby to bolo najskor hodinu po tabletke.
@sasquatch693 super velmi dakujem za radu, nevracias po nej?
@evickuska pred uzivanim som mala strasne velke nevolnosti, isla zomna uz aj voda. S tabletkami mam niektore dni uplne bezproblemove a niektore dni zvraciam 2-3x denne ale je to neporovnatelne s tym ako som to mala predtym. Uz som v 18tt cize mohli by ma tie nevolnosti uz prejst ale nejak sa im nechce 😢
@sasquatch693 kokos to vazne by mohlo, ja som dala vecer prvu tabletku ale nie som nejak uplne 100% uvidime ale je to lepsie, ale uvidim ako sa den vyvynie 🙈
@evickuska uvidis hadam zaberu 🙏 co si pamatam tak som citila ulavu po 2hej tabletke. Prvy den po som este zvracala dost :/ Ale potom sa to postupne ustalilo. Mala som dokonca tyzden kedy som nezvracala vobec ale potom to opat prislo ale oproti 10-15x denne co som mala pred tabletkami je 2-3x denne nic
@sasquatch693 to verim, to ma mrzi, ze ta tie nevolnosti takto drzia 🙈 ja pri krpcovi nic, ani som nevedela, ze som tehotna 😳

@evickuska v appke poistovne si pozri davkovanie ake ti dr napisal