icon

Ako zvládať úzkosti a stres počas tehotenstva?

lili246
7. okt 2025

Ahojte mávam úzkosti strachy veľa stresujem kontrolujem zdravotný stav neviem to z hlavy dať preč 🙈 chcem ešte jedno bábätko ale znova ma napadajú rôzne hororove myšlienky čo ak sa stane niečo s bábom … stať sa môže kadečo neviem ako by som to zvládla keď porodim choré dieťatko asi by som skončila na Psychiatrii🙈 nemáte stymto skúsenosť ? Čo vám pomohli ukľudniť sa brali ste aj počas tehu nejaké lieky ?

anonym_fa56fa
7. okt 2025

@lili246 ahoj ja som brala sertralin a vsetko v poriadku

lili246
autor
7. okt 2025
@anonym_fa56fa

@anonym_fa56fa aj ti to pomáhalo či mala si aj tak sem tam takú úzkosť ? A po pôrode si pokračovala v brani ?

anonym_fa56fa
7. okt 2025
@lili246

@anonym_fa56fa aj ti to pomáhalo či mala si aj tak sem tam takú úzkosť ? A po pôrode si pokračovala v brani ?

@lili246 bolo to lepsie, ale jasne ze boli aj horsie dni. Brala som aj po porode

marhulka13
Autor odpoveď zmazal
anonym_4f1f8a
7. okt 2025
@anonym_fa56fa

@anonym_fa56fa akú dávku si prosím ta brala? Po pôrode nebola žiadna poporodna depresia?

anonym_fa56fa
7. okt 2025
@anonym_4f1f8a

@anonym_fa56fa akú dávku si prosím ta brala? Po pôrode nebola žiadna poporodna depresia?

@anonym_4f1f8a fuha, neviem ci stvrtku alebo pol tablety, bolo to uz 3 roky dozadu, tak uz si to nepamatam. Mne psychiater povedal, ze je to aj kvoli tej poporodnej depresii. Ale v porodnici som mala asi 2 dni, ze som plakala, ale ono vela spravilo ze som rodila skor a maleho som mala v inkubatore a mamicky mali babatka pri sebe a ja nie 🙂