icon

Ako zvládať úzkostnú poruchu pred a počas tehotenstva?

20. okt 2025

Ahoj baby mam uzkostnu poruchu veľmi chcem bábätko ale úzkosť mi to nedovoľuje prešli ste si tym ? čo vám odporučil lekár ? Alebo brali ste lieky počas tehotenstva ? Ja sa veľmi sledujem zo všetkého sa vystrašim a už aj mam uzskot aj 3-4 týždne veľmi ma zo mrzí chcem byt Tehotna a v pohode ale môj stav mi to asi nikdy nedovolí :/

euka210
20. okt 2025

@anonym_autor no, to je tazko. Take bezne AD sa mozu aj v tehu a su bezpecne. Ale taky Xanax a pod.sa nesmie prve 3mes, lebo moze sposobit vyvojovu vadu. Takze ja som kvoli tomu, ze neviem existovat bez tychto liekov, sa vzdala myslienky na dalsie dieta. a aj posledne tehu bolo plne uzkosti, lebo lieky som este nebrala.

rubi007
20. okt 2025

@anonym_autor ahoj, ja som mala uzkostne stavy a este aj panicke ataky 🥹 Mala som sedatif pc - to je cisto na prirodnej baze... ale moze sa to brat vo vacsich davkach ale ja som brala iba pol tabletky ak to bolo nutne... Pretoze ja som nemohla ani spat kvoli panickym atakom od 7 mesiaca 🥹

anonym_3b689b
20. okt 2025

@anonym_autor mne up vypukla po tehotenstve. Kvoli strachu nedokazem mat druhe..... :(