icon

Ako zvládnuť únavu a ochorenie štítnej žľazy v 9. týždni?

Dnes o 08:11

Dobrý deň. Som zúfalá 🙁. Som v 9tt. Nedávno mi zistili autoimunitné ochorenie štítnej žľazy. Dostala som lieky, avšak ešte zatiaľ necítim žiadnu zmenu. Nevládzem, som chronicky unavená. Mám k tomu dcéru, ktorá chodí do škôlky + externe študujem. Premáham sa každý deň, ale idem už z posledných síl, mňa bežné činnosti ako zaniesť malú do škôlky, navariť tak unavia, že potom už nevládzem vôbec nič, ledva sa večer osprchujem 😭. Do toho mám psychicky náročnú prácu, pracujem s deťmi s poruchami správania. Keď mám 12h zmenu, som skoro 14h mimo domu, keďže dochádzam ďaleko. Som úplne rozhodená, padajú mi veci z rúk, zabúdam. Ako zvládnuť toto obdobie, neexistujú nejaké lieky, ktoré by mi pomohli ? Alebo nemôže mi v takomto prípade aspoň gynekológ napísať papier na skrátenie pracovnej doby ? Neviem, dokedy vydržím takto “fungovať”. Každý deň sa snažím len prežiť.

anonym_81b994
Dnes o 10:14

Ja som bývala extrémne unavená,po tom ako som v práci zaspala,tak som sa nechala vypísať PN.

anonym_cf16c5
Dnes o 12:04

ja som pri prvom doslova prve tri mesiace prespala, po tom čo som písala a hlavou šlahla o stôl, proste som zalomila ,ma dali na pn,
viem aka je to unava aj to spanie,