Aký je prijateľný tlak v tehotenstve?
Aký je prijateľný tlak v tehotenstve?
Radšej zajtra zavolaj svojmu doktorovi, nech sa nestresuješ zbytočne a ukľudní ťa aj on. Tlak si monitoruj (napr vždy ráno a večer za cca rovnakých okolností. Pokiaľ by bol spodný nad 90 alebo horný fakt že vysoký (ja by som sa zľakla tak nad 155-160 asi), tak by som ja išla hneď k lekárovi, ja som tak šla na pohotovosť. Ak by som mala taký, ako ty píšeš, počkala by som do poradne alebo mu cinkla.
Aj na pohotovosti mi povedali, že radšej prísť pár krát nadarmo, ako raz neprísť, keď bude treba.
Moj príklad zo života 😅 ja som tak išla s hnačkou a pocitovo som to vyhodnotila ako kŕče a zľakla som sa…moj dr nerobil, volala som zastupujucemu, čo na mna nemal čas, tak ma poslal pre istotu do nemocnice nech ma pozrú…trochu som sa hanbila 🙈…prvorodička 🤷🏼♀️, ale sami ma ukľudňovali, že ak si žene niečo nezdá, radšej nech príde ako by sa malo niečo zanedbať.
Ja som mala 140/85 na poradni a potom teraz 25.1 som bola a mala som 140/75 dr. Nic nevravela ale je pravda ze som pri kazdej poradnj v strese ci je vsetko ok

No ked ho mas vyssi pravidelne ( nad 140/90) tak isto chod k lekarke skor, ale co pises tak ten tlak nas ok, pre vlastne upokojenie zajtra zavolaj, bielkovinu ti zisti na poradni z mocu, ja som v 31 mala taky tlak ze ma hned brali do nemocnice, ale ja som mala aj opuchy