icon

Angína v prvom trimestri: Ako ju zvládnuť?

elizabetkamelissa
23. dec 2023

čaute baby , mam otazku su tu baby co mali angínu v prvom trimestri ? Doma mam choré trojročné dieťa s angínou a vysokými teplotami ja som v 6 týždni tehotenstva a pomaly začínam cítiť ze ma zacina pobolievat hrdlo a krk vzadu ...únava a vyčerpanosť k tomu ..tak mam trosku obavy a babätko..aby sa mi nepohorsilo a ci to nebude mat nejaky vplyv na bábätko.. Dakujem za odpovede

anna222
23. dec 2023

Možno to nebude angína,iba nejaká viroza.Moje deti mali často anginy, a s mužom sme to zatiaľ nikdy nechytili.Ale zato virozu,bolesť hrdla,sopeľ, kašeľ,tak to skoro stále.

lienka9
23. dec 2023

@elizabetkamelissa nemaj obavy,ja som mala asi v 6-7mom tyzdni anginu.drzalo ma to asi 2t na antb
A potom v 11tom tyzdni koronu.setri sa,bud pod dozorom dr.a hlavne sa nestresuj.to skodi viac.drzim palce!

tehotna40
24. dec 2023

Jedine co ti môže ublížiť sú vysoké teploty, takže nad 38 znižovať paralenom a samozrejme veľa pi tekutiny a oddychuj. Neboj babatku sa nič nestane, ja to mam toto tehotenstvo riadne pestré s chorobami nakoľko mám doma 2 deti a malé je zatiaľ úplne v poriadku absolvovala som aj morfologicky utz po covide. Držím palce a veľa zdravia

elizabetkamelissa
autor
25. dec 2023

@tehotna40 dnes som začala špiniť tak som zvedava co my povedia na pohotovosti zajtra ..mala som trosku aj bolesti ale nic hrozne ..len špinenie

tehotna40
26. dec 2023

@elizabetkamelissa to ma mrzí, určite to dobre dopadne ,držím palce