Anopyrin a Fraxiparine v tehotenstve: bezpečnosť a dávkovanie?
Ahojte, uzivali ste? Ak ano bolo vsetko ok?
Ja od pozitivneho testu do 13tt som uzivala anopyrin 100 + 0.3fraxiparine
Od 13tt som musela znizit davku na anopyrin 30+ fraxiparine 0.3 ostal...ale stale mam obavy z toho anopyrinu hlavne, bojim sa aj keby ho neberem ale aj ked ho uzivam hlavne ci sa nemoze nic stat....
Mam uz za sebou potraty,preto ta kombinacia
Dakujem
ahojte, hlasim sa ja 🙂 uz 4 mesiace po porode ze vsetko dopadlo dobre a pravdepodobne vdaka tymto liekom (anoypyrin +fraxiparine) mame doma vytuzene zdrave babatko 🙂
nemusite sa bat tej kombinacie, ja som musela vysadit anopyrin v 34tt a nic sa nestalo
Ja si presne myslim ze toto zafungovalo presne aj u nas 🙏🏻🙏🏻🙏🏻a mame po 9 rokoch vytuzeneho ❤️❤️❤️gratulujeeem❤️❤️
@martaatram urcite❤️ po 9 rokoch to musi byt neskutocny pocit mat doma konecne vytuzene babatko😇🥰 🙏🙏🙏
My sme tolko ani zdaleka necakali (zazila som si "iba" dva missed ab.do 8tt) ale ten pocit ked som porodila a dali mi maleho na seba ..neskutocne nieco...💫🥰😇pocit ktory sa neda opisat to sa musi len zazit
Doteraz neverim ze uz to je cele za mnou a konecne mame doma babatko🥹
Presne naozaj je to neopisatelny pocit 🥰🥰🥰ja sa vela krat pristihnem pri tom ze si poviem ze naozaj si moooj? 🥹🥹 ci sa to naozaj deje🥹🙏🏻🍀
Ked sa spätne na tie roky dozadu pozriem čim vsetkym sme si presli… a ake som mala tehotenstvo… si vravim ze ako sme to vôbec dali … ale ja tvrdim mame dieta naozaj za ODMENU🙏🏻🍀❤️ on je neskutočne dieťa… spokojne ,vysmiate ja ani neviem ako preslo 9 mesiacov
@pseudomonas87 ja tiež beriem 0,4 clexane a obden aspirín protect kvôli viacerým potratom a slabým trombofilnym mutaciam, ale nemôže to zriedit až príliš krv, že to môže uškodiť?
@monika12486 nie, nemôže.
Ja som brala denne 150 mg. Skôr by ma zaujímalo prečo len obden a nie každý deň.
@pseudomonas87 to neviem, opýtam sa na hematologii, keď tam pôjdem. Možno kvôli tomu, že vraj nemám silné tie mutácie,ja mám PB-FXIII Val34Leu heterozygot a PB-MTHFRA1298C heterozygot. Zľakla som sa, pretože som čítala, že anopyrin môže spôsobiť krvácanie do mozgu, asi som teraz dosť v strese.
@monika12486 nechcem strasit ale ja som brala a zaciatku len 0,3 fraxiparine a 100mg anypyrin kazdy den a niekolko krat som zakrvacala v 8tt,potom v 13tt, to uz aj zrazenina vysla skoro som infarkt dostala ked som to zbadala pomedzi to stale spinenie...az som mala vyradit anopyrin resp odporucila mi ina hematol.aby som uzivala len 30mg ..namiesto 100...a uz bolo vsetko ok
Na mna to teda bola silna kombinacia
A ty si to prečo brala?

@pseudomonas87 Dik moc, si ma ukľudnila, mne ho gynekológ na prvom morfologickom screeningu odporučil brať do 36tt, som sa bála či to nie je moc dlho.