Antibiotiká využívané a problémy ostali
Ahojte zienky, potrebujem poradit:/ od zajtra som v 17 tt a vcera som skoncila antibioticku liecbu zapalu mocovych ciest. Nemala som bolesti, doteraz, len caste navstevy toalety, palenie pri moceni...lenze od vcera mam neviem to ani tak popisat, hrozny tlak v celom podbrusku, ako by som v nom mala tonu kamenov:/ a pichlave bolesti aj pri najmensom dotyku aj pohybe, je to velmi neprijemne a akoby toho nebolo dost, po mesiaci ,,volna" sa mi znova vatili ranne nevolnosti, vlastne celodenne. v pondelok az s tym idem k lekarovi, povedal aby som uz atb nebrala ze mam prist v pondelok a uvidi sa. Ale chcem si trosku od tej bolesti, pichania a tlaku v brusku ulavit.Chcem sa dat uz dokopy co najskor. Neviete mi nieco poradit? pijem vela caju, naozaj vela, 3-4 litre denne podla moznosti aj viac. Pijem hlavne rooibos, ovocne a sem tam lipovy caj. Myslite, ze mozem skusit nejaky urologicky? mozem to v tehu? pred chorobou som bola na sone a babatinko bolo nastastie v poriadku, no velmi sa bojim, co mu sposobuju tieto tlaky a bolesti v brusku:( dakujem Vam, vazim si kazdu radu! 🙂
So mnou ležala na gynde jedna pani a mala počas tehotenstva zápal močových ciest. Jej dali urologický čaj. No skôr si myslím, že vhodnejšie by boli brusinky. Viem že dostať nejaké vitamíny, v lekárni by ti určite poradili.
@helena220 4 litre je privela, tlaci ta aj preplneny mechur. ovocny caj nie je dobry. chod do lekarne a kup si cisty brusnickovy dzus bez akehokolvek pridavku cukru, ten si ried vodou a pi. a kup si probiotika specialne urcenene na tieto problemy.
a ked sa citis takto utekaj na pohotovost, spravia ti sono
vdaka, no ja som v anglicku, tu to vobec neriesia. tu ked idem na pohotovost daju mi paracetamol od bolesti a som vybavena : /

@helena220 ja by som urologický čaj asi nepila,jedine ak ti v lekárni povedia že môžeš.daj si magnezium a odpočívaj.možno sa to len babatko natláča na stenu maternice,ale ak budeš mať bolesti skoč na pohotovosť.aspoň pre pokoj duše.