Bakteriálna vaginóza v prvom trimestri

andulam
6. dec 2013

Ahojte,som v 7.tt a zo steru mi zistili bakterialnu vaginozu,gynekolog mi to chce liecit az po 12.tt,vobec nic mi nepovedal a tak som patrala po internete a docitala som sa,ze je to v tehotenstve nebezpecne,moze to sposobit potrat po 1.trimestry,som z toho vystrasena,mate s tym niekto skusenost?nebolo by lepsie to liecit uz teraz?dakujem ☹

katkka08
9. dec 2013

ja to mam da sa povedať čoskoro od začiatku tehotenstva je to dosť nepriemne som v 17 t. neviem či je to to iste mam take svrbenie tam dolu najviac my pomaha ked si do vody dam 1-2 lyžičku octu a umyjem sa zo spodu trocha to ukludní. Dr. my povedala že to môžem mať aj cele tehotenstvo som tiež z toho nešťastná.

andulam
autor
13. dec 2013

@katkka08 no mam aj svrbenie a strasne tvarohovy zlty vytok,ja zatial nechcem nijako experimentovat s liecbou.a od dr.si nic nedostala na to?

miilada
15. dec 2013

@andulam Aku bakteriu ti zistil ster? To musis konkretne napisat, aby ti zeny, ktore maju skusenosti, mohli poradit. Drzim palce, nech to neuskodi babu.

andulam
autor
15. dec 2013

@miilada no mne gyn.nic nepovedal o tom,len som sa vo vysledkoch docitala,ze je to bakterialna vaginoza

katkka08
15. dec 2013

dostala som mastičky aj čipky ktore vôbec nezaberali teraz my predpísala fluomizin trošičku je to lepšie len neviem či to načisto prejde mam ešte jednu tabletu tak potom uvidím.Dr.my povedala že nič by my nedala tate čo by uškodilo mne alebo babu,tak som sa jej zverila lebo sama som si už nemohla pomôcť.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre