Bezpečnosť užívania Aspirin Protect v tehotenstve
Ahojte, užívali ste niektorá v tehotenstve aspirin protect?
Ano, dáva sa to pri zvýšenom riziku preeklampsie.
@barbora9955 ano do 35tt
@barbora9955 ja Thromboass ( to iste), je to bezpecne, mam vdaka tomu dve zdrave deti. Bez toho by some ja nedonosila. Brala som prvy raz od 12/13tt, druhy raz od 10tt do 36+5. V oboch pripadoch po tomto konci 36tt uz sa stav zacal kazit a bola som rada, ze som mohla bezpecne rodit.
@barbora9955 ja Thromboass ( to iste), je to bezpecne, mam vdaka tomu dve zdrave deti. Bez toho by some ja nedonosila. Brala som prvy raz od 12/13tt, druhy raz od 10tt do 36+5. V oboch pripadoch po tomto konci 36tt uz sa stav zacal kazit a bola som rada, ze som mohla bezpecne rodit.
@kiki68 fuuha a v com presne sa vás stav začal kaziť ? A rodili ste prirodzene ? Lebo mne povedali že to je skôr na cisársky 🙂
@kiki68 fuuha a v com presne sa vás stav začal kaziť ? A rodili ste prirodzene ? Lebo mne povedali že to je skôr na cisársky 🙂
@barbora9955 tlak a velke opuchy, ale vsade ( aj krk, ruky), rodila som prirodzene po vyvolavani, tiez predpokladali cs, dala som to dost rychlo prirodzene, ale ten tlak nebol dobry pocas porodu. Ako na nejaky 20 hod porod by to nebolo, lebo pod 150 to neslo a potom som mala este tri dni vysoky tlak, potom uz nie. Opuchy isli prve prec. A tiez sa kazili tie pecenove hodnoty tesne pred, zaciatok preeklampsie.

Áno