Bledoružový výtok po tvrdej stolici na začiatku tehotenstva
Dievcata mam velmi tvrdu stolicu,dnes po som mala z posvy velmi slaboruzovy vytok a zlakla som sa.. jedno tehu mi uz nevyslo slo o MA a teraz som 6+2tt. Mate niektora skusenost,moze ist o prasknutu cievku pri tlaceni? Na utz sa bojim.nakolko sme boli nedavno srdiecko bilo a viem ze tiez vela utz skodi malemu babanku:(
Baby urcite by som na nic necakala a isla na kontrolu bo nikdy nevies co sa moze stat a potom si to mozte vycitat. Urcite je mensia sanca ze vam uzv ublizi ako ked to nechate len tak a nahodou by sa rozbiehal potrat. Treba mysliet pozitivne ale netreba riskovat. Moja skusenost mam zasebou 2 MA a teraz som opat tehotna v 11 tyzdni a zial mala som od 5 tyzdna skoro kazdy tyzden uzv inak to neslo bo som zacala krvacat a spinit ale nastastie vzdy skontrolovali hcg a spravili uzv a anjelik sa drzal a stale drzi a verim ze to uz dotiahneme dokonca. Ani lekari nevedia preco su spinenia no vzdy treba prezriet co v tom je tak radsej neriskujte drzim vam palce a ani krvacanie a spinenie nemusi vzdy znamenat potrat len treba byt pod kontrolou

Chod k dr. Moze to byt cievka nemusi a ak si uz raz o babo prisla nechapem naco sa pytas nas a nebezis k dr.