icon

Bledoružový výtok po tvrdej stolici na začiatku tehotenstva

mucinqa
25. nov 2014

Dievcata mam velmi tvrdu stolicu,dnes po som mala z posvy velmi slaboruzovy vytok a zlakla som sa.. jedno tehu mi uz nevyslo slo o MA a teraz som 6+2tt. Mate niektora skusenost,moze ist o prasknutu cievku pri tlaceni? Na utz sa bojim.nakolko sme boli nedavno srdiecko bilo a viem ze tiez vela utz skodi malemu babanku:(

majulino
25. nov 2014

Chod k dr. Moze to byt cievka nemusi a ak si uz raz o babo prisla nechapem naco sa pytas nas a nebezis k dr.

monikapt
15. feb 2015

@mucinqa tak ako? islo len o prasknutu cievku pri tlaceni? dnes sa mi totiz stalo to iste, krvavy vytok pri tlaceni, ale len vtedy, odvtedy nic, tiez neviem ci to mohlo byt nejakou prasknutou cievkou pri tlaceni alebo co ☹

kattyy3
15. feb 2015

Baby urcite by som na nic necakala a isla na kontrolu bo nikdy nevies co sa moze stat a potom si to mozte vycitat. Urcite je mensia sanca ze vam uzv ublizi ako ked to nechate len tak a nahodou by sa rozbiehal potrat. Treba mysliet pozitivne ale netreba riskovat. Moja skusenost mam zasebou 2 MA a teraz som opat tehotna v 11 tyzdni a zial mala som od 5 tyzdna skoro kazdy tyzden uzv inak to neslo bo som zacala krvacat a spinit ale nastastie vzdy skontrolovali hcg a spravili uzv a anjelik sa drzal a stale drzi a verim ze to uz dotiahneme dokonca. Ani lekari nevedia preco su spinenia no vzdy treba prezriet co v tom je tak radsej neriskujte drzim vam palce a ani krvacanie a spinenie nemusi vzdy znamenat potrat len treba byt pod kontrolou

tina2213
11. feb 2020

@monikapt ahoj ako ti to dopadlo? Mne sa to stalo už druhé ráno za sebou 😏