icon

Bodavá bolesť v pošve v 9. týždni

dominikasvince
23. jún 2021

Ahojte, už asi hodinu a pol mam krcovite bolesti v pošve. Snažím sa to predychat ale moc mi to nejde. Stretli ste sa s tým niektorá? Neviem ci mam ísť na pohotovosť alebo počkať do zajtrajšej kontroly. Ďakujem

kkovacovak
•
23. jún 2021

@dominikasvince ako keby ťa tam pichalo? Kŕče ako pri ms? Keď si ľahneš tak to trochu prechádza? Môže to byť len rozťahovanie maternice a malo by to vyriešiť magnézium

petus998
•
24. jún 2021

@dominikasvince Ahoj to si prejde snáď každá s tým neboj a ešte aj keď je k tomu bolest vaječníkov tak hruza to prejde

dominikasvince
autor
•
24. jún 2021

@petus998 zľakol sa aj gynekológ lebo som potratila pred 9 mesiacmi ale vravel ze Magnézium a pretrpieť to.. Lebo je to riadny extrém ani predtým som take bolesti nemala

petus998
•
28. jún 2021

@dominikasvince jaaj ja som 3x tehu a zakazdym v tych zaciatkoch som to mala uz to berem ok ale kedze bol tam potrat urcite by som nic neriskovala

vchvalova19
•
28. jún 2021

Dobrý deň asi to sem nepatrí no skúsim sa spýtať ...Mám bolesti brucha,maternice vaječníkov a podbruška ,viac ako týždeň mi mešká menzes ,cítim sa ako keby som mala ju dostať no stále nič ...tiež mám biely výtok ,viete mi prosím niekto poradiť ? Stále sa cítim hladná ,aj keď sa najem tak za chvíľu som zas hladná,nechápem...dnes ráno som si robila tehotenský test a vyšiel negatívny

dominikasvince
autor
•
29. jún 2021

@vchvalova19 ja som mala tieto príznaky už dva týždne pred očakávanou menštruáciou, hneď som vedela ze už nepríde. Pozitívny test som mala už 2 dni pred menštruáciou. Skúste ešte 2 dni počkať a keď aj tak bude negatívny tak už len gynekológ vám povie.

vchvalova19
•
29. jún 2021

@dominikasvince dobre ďakujem veľmi pekne