icon

Boleli vás pred pôrodom zuby?

auroruska
30. dec 2010

Chcela by som sa spytat, ci Vas boleli pred porodom zuby? Som v 39 tt., takze porod ma caka kazdu chvilu. Nemozem sa ani pozriet na nic kovove. Usta sa mi zaleju slinami a zdvihnu sa mi chlpy na celom tele. Je to ako ked si prilozite alobal na amalgamove plomby.

aduskatt
30. dec 2010

mne boleli po porode................zacali mi znova rast osmicky🙂 a tak to trva dodnes.vzdy dva mesiace v zime ma bolia osmicky, inak je klud 😀

j.a.n.e.7
30. dec 2010

Vidím, že nie som sama. Zaregistrovala som rast osmičiek pri prvom aj druhom tehotenstve, akurát teraz mám zuby nejaké citlivé (10 mesiac dojčím, pripisujem to aj tomu) a do toho sa pridala bolesť ucha. Tak teraz neviem, či ma to ucho bolí zo zubov (mám dojem, že tam tie osmičky nemajú dosť miesta) alebo tieto moje dva problémy vôbec spolu nesúvisia. Ale sranda, že od puberty mi nerástli zuby a myslela som, že osmičky ani mať nebudem....

bershka
30. dec 2010

😀 😀 auroruska, tak to asi suvisi s tehu, ved povedz to doktorovi...

ludka140281
30. dec 2010

mna boleli tesne pred...asi v 8mesiaci az do porodu a pri tlaceni pri porode sa mi jeden predny zlomil 😖 ....vadilo mi ked som videla deli ako olizuju vlnene svetre,alebo kusu vidlicku......az ma triaslo...dodnes mi to vadi 😅

danielik79
30. dec 2010

ja som pri mojich bola u zubára pred pôrodom skoro každý deň a to ani nevravím že po pôrode a počas toho kým som kojila sa mi začali odvápňovať.

ivetkab.
30. dec 2010

mňa pre zmenu zuby neboleli, ale moja zubárka keď som bola na preventívke počas tehu, takmer odpadla. Mala som kopec nových kazov ...

bellugia
31. dec 2010

Ja mám len problémy s ďasnami... trošku bolela aj neprerezaná osmička, s tým mám tiež problém asi doživotný... 🙂 A čo bude pred pôrodom, to som sama zvedavá🙂)

katecameron
31. dec 2010

ja som pocas 3 tehotenstva prisla o 4zuby mi museli vytrhnut nastastie vsetky 4boli zuby mudrosti

ilijanka
31. dec 2010

nie

pia22
1. jan 2011

Ano, boleli vsetky cely 3. trimester.

minnie55
1. jan 2011

Nie.

norikk
1. jan 2011

nie, mna boleli az po porode z toho zatinania pri tlaceni