icon

Bolesť brucha v 19. týždni tehotenstva: Kedy navštíviť lekára?

22. júl 2024

Som 19tyzden a každý večer ma bolí brucho. Myslíte že je to ok ? Alebo radšej sa ísť ukázať dr ?

veronika0310
22. júl 2024

Ako boli? Kde boli?

autor
22. júl 2024

@veronika0310 skôr celé brucho ani neviem povedať kde. 🤦Túto noc to bolo peklo. Nemohla som spať ani na boku.. bolo aj tvrdé.. tak som musela "spať" len na chrbte. Ale zase cez deň je to úplne v pohode len večer prichádzajú tie bolesti a trvajú celú noc. Len sa teším na ráno 🙏

sasquatch693
22. júl 2024

Ja by som sa urcite poradila s lekarom a nasadila magnezium. Ja si ho davam ked zacinam citit bolesti a zatial to pomaha 🙏

autor
22. júl 2024

@sasquatch693 veď práve že užívam aj ja. Ešte aj pred spaním si dávam no nepomáha.

sasquatch693
22. júl 2024

a nevies zavolat lekarovi ze to s nim prekonzultujes? ja som mala teraz 2-3 dni dost ubolene celodenne bolesti fakt som mala pocit ze kazdu chvilku namna dojde menzes tak som len lezala a vylozila si nohy a dala si magnezium 3x denne a dalo sa to do kludu nastastie. Mozno tam mas nejake zrasty ktore tak bolia.

autor
22. júl 2024

@sasquatch693 ale žeby bolelo len večer a celú noc ? Zajtra jej zavolám a pôjdem ku nej nech ma pozre radšej

sasquatch693
26. júl 2024

Ahoj co ti povedala na to lekarka?

autor
26. júl 2024

@sasquatch693 ahoj, potom to prešlo. Tak som nešla. Ale občas večer to boli ale asi je to normálne. Mám kontrolu 6.8 tak už vydržím