icon

Bolesť hrdla, nádcha a horúčka v 27. týždni

sisa232
21. sep 2023

Ahojte , chcem sa spýtať čo na bolesť hrdla, nádchu a horúčku. Som v 27 týždni bojím sa aby sa bábätku niečo nestalo keď som chorá keďže som prvorodička neviem čo s tým a hrozne sa o bábätko bojím :(

pribinak
21. sep 2023

@sisa232 keď si tehotná a chira tak v prvom rade kontaktuj svojho všeobecného lekára a nie osadenstvo koňa

anjelicek26
21. sep 2023

Horucku zrazat, co najskor lieky od lekara.. ja som mala covid desat dni dozadu, lekar nebol teda zrovna nadseny, hlavne kvoli tej vysokej teplote...

lulu8491
21. sep 2023

Hlavne pokoj. Zajtra volaj alebo choď k svojmu doktorovi. Ak máš nad 38, daj si obyčajný Paralen alebo Panadol (taký, kde je iba paracetamol). Treba znížiť teplotu

ropucha6
21. sep 2023

No moc to toho asi lekar neda…ale paralen v pohode mozes, zrazaj teplotu.

svetlonos
21. sep 2023

@sisa232
ahoj, ako baby pisu vyssie, chod k doktirovi urcite. Pokial rozhodne dat ti atb, ber ich. Ci ja by som za to dala. Takmer cely 1 trimester som kaslala priserne a bolelo ma hrdlo. Pomahal mi najviac med, no s tehu cukrovkou som ho nemohla. Ty ak mozes, urib caj a vela medu do neho, cibulovy sirup. Prahem ti rychke uzdravenie.

beata_k
21. sep 2023

Najnebezpecnejsia je teplota nad 38. Musis ju zrazit. Bud paralen alebo otvor okno a schlad sa.